W1son
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 778
Sıkıntı satıcısatıcı sıkıntı mı ? ona göre arkadaşa önereyim
Yorumları Kötü Sattıkları parçalarda
Forumdada daha önce meseleler döndü
Sıkıntı satıcısatıcı sıkıntı mı ? ona göre arkadaşa önereyim
200 bin takipçisi var alabileceğini mi sanıyorsun?burası pcstorealanya
360bin var200 bin takipçisi var alabileceğini mi sanıyorsun?
Erkan abi tam bir Low life şu adamdan iğrendiğim kadar başka bir şey den iğrenmiyorum sanırımEkran kartı ve işlemci dışındakileri parçaları hesaba katınca pc toplamda böyle bir şey.
Alıntıyı görüntüle
Sadece dış kasadan hiçbir çıkarım yapamazsın. Monster ilede alakası yok dış kasa tasarımının zaten.@yusuf7878 PSU'nun fan tasarımından bir çıkarım yapabildin mi? ATX 3.0 ve tüm korumalara sahip. OCP'de var.
Kapasitörlere Taepo yazmışlar. Fan tasarımıda Helly'yi andırıyor. Monster'da da bu tasarım vardı.
Üst tasarım aynı?Sadece dış kasadan hiçbir çıkarım yapamazsın. Monster ilede alakası yok dış kasa tasarımının zaten.
Üst tasarım aynı?
Bulk kapasitörede Taepo 85 derece 400V yazmışlar. Tüm kapasitörleri Taepo koymayı Helly seviyor.
dış kasa direkt bunun çakmasıSadece dış kasadan hiçbir çıkarım yapamazsın. Monster ilede alakası yok dış kasa tasarımının zaten.
O öyle zaten. TurboX gibi kalitesizliğin nirvanası olan bir markayı çıkarandan da bu beklenirdi.dış kasa direkt bunun çakması
![]()
Geometric Future Model 5 Bilgisayar Kasası
Bilgisayar Bileşenleri Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis...wraithesports.com
1ST Player Bronze ve Siver'da tüm kapasitörler Taepo. C- seviyesi olmasına rağmen Bronze modelide tüm korumalara sahip. Başka kim var en giriş ürününe bile tüm kapasitörlere Taepo koyan ve tüm korumaları koyan?Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bunun tam olarak neresi aynı. Üstteki elma alttaki muz. Hani hiçbir alakaları yok. Ek olarak Helly'nin öyle bir huyunu ben görmedim.