❌İndirim Bitti! Dragos R5-7500f | 16 GB Ddr5 | 512 GB Nvme | 16 GB Rtx5060ti 54.581,35 TL 🔥🔥🔥

Ekran kartı ve işlemci dışındakileri parçaları hesaba katınca pc toplamda böyle bir şey.

images.webp

@yusuf7878 PSU'nun fan tasarımından bir çıkarım yapabildin mi? ATX 3.0 ve tüm korumalara sahip. OCP'de var.
Kapasitörlere Taepo yazmışlar. Fan tasarımıda Helly'yi andırıyor. Monster'da da bu tasarım vardı.
Sadece dış kasadan hiçbir çıkarım yapamazsın. Monster ilede alakası yok dış kasa tasarımının zaten.

Üst tasarım aynı?
Bulk kapasitörede Taepo 85 derece 400V yazmışlar. Tüm kapasitörleri Taepo koymayı Helly seviyor.
1791051789160.webp

Monster 850W - out.webp

Bunun tam olarak neresi aynı. Üstteki elma alttaki muz. Hani hiçbir alakaları yok. Ek olarak Helly'nin öyle bir huyunu ben görmedim.

Sadece dış kasadan hiçbir çıkarım yapamazsın. Monster ilede alakası yok dış kasa tasarımının zaten.
dış kasa direkt bunun çakması :D

1 hafta sonra stutter dan oyun oynayamıyorum, 1 ay sonra sistemim hiç açılmıyor diye konu açmalık bir sistem.

dış kasa direkt bunun çakması :D

O öyle zaten. TurboX gibi kalitesizliğin nirvanası olan bir markayı çıkarandan da bu beklenirdi.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunun tam olarak neresi aynı. Üstteki elma alttaki muz. Hani hiçbir alakaları yok. Ek olarak Helly'nin öyle bir huyunu ben görmedim.
1ST Player Bronze ve Siver'da tüm kapasitörler Taepo. C- seviyesi olmasına rağmen Bronze modelide tüm korumalara sahip. Başka kim var en giriş ürününe bile tüm kapasitörlere Taepo koyan ve tüm korumaları koyan?
DeepCool PL-D'dede böyle tüm korumalar var.

Geri