Neler Yeni

Ajazzlardaki MCU olayı ne

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Ajazz 159 apex aldım forumda bir tartışma var nordic mcu var yok. Mcu yla ilgili nasıl bir sorun oluyor. Bazıları 8k da kullanınca takılıyor falan yazmış tek sorun oysa 4k da kullanırım 600tl ye kablosuz mouse aldım aynı fiyata daha iyisi yok gibi şuan a4tech saçma bir mouse kullanıyom

Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Yunus
Takma onları millete ürün aldım mutluyum (maşallah) diyorum monster bok gibi diyor. 50 tane iade sebebi sayıyor mutluyum (maşallah) la diyorum olsun sen mutsuzsun iade et demeye getiriyor.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Shoto Todoroki
Ajazz 159 apex aldım forumda bir tartışma var nordic mcu var yok. Mcu yla ilgili nasıl bir sorun oluyor. Bazıları 8k da kullanınca takılıyor falan yazmış tek sorun oysa 4k da kullanırım 600tl ye kablosuz mouse aldım aynı fiyata daha iyisi yok gibi şuan a4tech saçma bir mouse kullanıyom
Çoğu oyun 8k da zaten stabil değil hatta 4k da da değil o yüzden çok da önemsencek bir şey değil gibi.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan
Ya bunlar iade etmek için incik cıncık arayan tipler emin ol en iyi oynadığı oyunda bile o ayarda oynamiyacaklar. Senin için problem yok bence
aynen öyle ekranlı dock olan mouse bulmuş 8k var ucuz daha laf yapıyorlar :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kadar ekmek o kadar köfte şuan ki mcu da ztn kaliteli geçen arkadaş incelemesini yaptı forumda her şeyde kusur arayan arkadaşlar çok tartışanlar ben normalde almayacaktım ne gerek var diye ben bile aldım ama neden aldım hala bilmiyom :D

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynen öyle ekranlı dock olan mouse bulmuş 8k var ucuz daha laf yapıyorlar :D

ne kadar ekmek o kadar köfte şuan ki mcu da ztn kaliteli geçen arkadaş incelemesini yaptı forumda her şeyde kusur arayan arkadaşlar çok tartışanlar ben normalde almayacaktım ne gerek var diye ben bile aldım ama neden aldım hala bilmiyom :D
Nerdeyse 600 sayfa oldu konusu bilgisayarı olmayanın bile alası gelmiştir

Pardon 700 sayfayı geçmiş

Forumda bir liste var mı en uzun konular diye

Top Bottom