Razer bu modeli nasıl ? Geçen gün 1999Tl'ye düşmüştü buradan sordum kimse cevap vermedi. 1 saat sonra da stok bitti.
Alıntıyı görüntüle
Aga üretici kaynaklı arızalara karşı garantide veriliyoteknosa personeliyim yapma diyorum daha ne diyeyim sana
İyimiBuda güzel hocam ama ağır bir mouse bu ayrıca çok tuşu var solda tam mmorpg oyunları için fps oyuncusuysan iş yapmaz
O tuşların olduğu kısım çıkıyor sanıyordum. Bu modelde çıkmıyormuş. İyi ki almamışım.Buda güzel hocam ama ağır bir mouse bu ayrıca çok tuşu var solda tam mmorpg oyunları için fps oyuncusuysan iş yapmaz
Alınır mı?Razer Deathadder V3 Kbl. Mouse Fiyatı ve Özellikleri
Razer Deathadder V3 Kbl. Mouse fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Razer Deathadder V3 Kbl. Mouse en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Gerekeceğini sanmıyorum@SadeceBirisi. @LoserIl sizce +2 sene garanti yapayımı 279tl ye
Kararsız kaldımGerekeceğini sanmıyorum
Stok yok diyo ekleniyo amaGerekeceğini sanmıyorum
Bende aldım da önce ki mouse Deathadder V2 miniydi, 2 sene oldu scrollu arada tekliyor razerin mouse de tek kusuru olabilir belkiKonu Sahibine teşekkür ederim, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü indirim yakalayamadığım bir üründü.
Steelseries prime dan geçeceğim. Vade farksız 3 taksitle alabildim. Prime ı da satarsam 1k ya almış olurum. Kablosuz takıntım yok. Tek yazılım üzerinden bütün cihazlarımı kontrol edebilmek ve kaliteli sensör kullanmak için bu modeli tercih ettim. Umarım essential gibi scroll arızası vermez.
Ergo seven palm tutan büyük elli arkadaşlar için mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.