Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Razer Deathadder V3 Kablolu Mouse 1.489 TL

KingDeViL

80+ Bronze
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Razer bu modeli nasıl ? Geçen gün 1999Tl'ye düşmüştü buradan sordum kimse cevap vermedi. 1 saat sonra da stok bitti.

1731085540281.png

SSpa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Ahmet
Yaklaşık 1 senedir bu mouse`u kullanıyorum aldıktan 4-5 ay sonra mouse`u tutarken yanlardan gıcırdamaya başladı onun dışında çok iyi zaten bu fiyata mükemmel.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,107
İsim
Arda doğan

KingDeViL

80+ Bronze
Buda güzel hocam ama ağır bir mouse bu ayrıca çok tuşu var solda tam mmorpg oyunları için fps oyuncusuysan iş yapmaz
O tuşların olduğu kısım çıkıyor sanıyordum. Bu modelde çıkmıyormuş. İyi ki almamışım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
ajexx apex ile arasında çok fark var mı ki razer klavye razer kulaklık razer mouse var mouse değiştirecektim bu daha mı mantıklı olur

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
337
İsim
Tayfun Balım
Konu Sahibine teşekkür ederim, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü indirim yakalayamadığım bir üründü.
Steelseries prime dan geçeceğim. Vade farksız 3 taksitle alabildim. Prime ı da satarsam 1k ya almış olurum. Kablosuz takıntım yok. Tek yazılım üzerinden bütün cihazlarımı kontrol edebilmek ve kaliteli sensör kullanmak için bu modeli tercih ettim. Umarım essential gibi scroll arızası vermez.
Ergo seven palm tutan büyük elli arkadaşlar için mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Fatih
Konu Sahibine teşekkür ederim, uzun zamandır almayı düşündüğüm ama bir türlü indirim yakalayamadığım bir üründü.
Steelseries prime dan geçeceğim. Vade farksız 3 taksitle alabildim. Prime ı da satarsam 1k ya almış olurum. Kablosuz takıntım yok. Tek yazılım üzerinden bütün cihazlarımı kontrol edebilmek ve kaliteli sensör kullanmak için bu modeli tercih ettim. Umarım essential gibi scroll arızası vermez.
Ergo seven palm tutan büyük elli arkadaşlar için mantıklı bir tercih olduğunu düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim iyi forumlar.
Bende aldım da önce ki mouse Deathadder V2 miniydi, 2 sene oldu scrollu arada tekliyor razerin mouse de tek kusuru olabilir belki

Top Bottom