şu anki klavyenin ne olduğuna bağlı. Şahsen ben Aulaların switchlerini beğenmediğim için birine Leobog Graywood V4 diğerine Akko V3 Creamy Yellow Pro switch taktım. İkisi de oldukça güzel oldu. Üstündeki switchler her ne kadar ortalamaya göre iyi de olsalar bu switchlerle çok daha iyi oluyolarKronik sorunlu olmasına rağmen alınır mı yoksa şu anki klavyeme gateron switch mi alıyım
bankanı bi ara sor şu tarihte şu kadarlık alışveriş yapmıştım iadesini görüntüleyemiyorum diye. Bende bi kere iade olarak artı bakiye olacağına ekstredeki harcama silinmişti o yüzden hareketlerde göremiyodum ama iadeyi baya önce almışım aslındaBanka kartı ile satın aldım ben 2-3 kasımda yaptıklarım gelmedi. Diğerleri geldi hep.
herkeste olmuyor zaten ama bazı tuşlarda sıkıntı çıkıyor switchten bağımsızkronik sorunu neymiş arkadaş bende niye sorun yok gelen 2 klavyemde
Magic refiner mk25-1 şu anki klavyemşu anki klavyenin ne olduğuna bağlı. Şahsen ben Aulaların switchlerini beğenmediğim için birine Leobog Graywood V4 diğerine Akko V3 Creamy Yellow Pro switch taktım. İkisi de oldukça güzel oldu. Üstündeki switchler her ne kadar ortalamaya göre iyi de olsalar bu switchlerle çok daha iyi oluyolar
Farklı farklı tuşlarda basmama sorunları var örneğin sadece bu hafta gördüğüm kadarıyla 5 kişide tuş basmama sorunu yaşıyor. Del, f11, yuvarlak tap tuşu ve 2 kişide C tuşu basmıyormuş. Bunlar sadece benim gördüklerim kaçırdığım varsa bilmiyorum buraya yazabilirler.kronik sorunu neymiş arkadaş bende niye sorun yok gelen 2 klavyemde
Bende dahil herkesin teker teker tuşları patlıyor hocam merak etmeyin yakında size de gelir sırakronik sorunu neymiş arkadaş bende niye sorun yok gelen 2 klavyemde
şahsen ne kadar bütçen var bilmiyorum ama yerinde olsam elimdeki klavyeyi 3 5 demeden satar bundan alırdım seviye atlamış olursun muhtemelen. O klavyeye switch almaktansa üstünde az daha koyup hem kablosuz hem de daha kaliteli bir klavyeye geçmiş olursun. İleride yine bütçen ya da fırsatın olursa Aulaya switch alırsınMagic refiner mk25-1 şu anki klavyem
akko yellowlu olanın sesini atma şansınız var mı , ben de aynı ikiliyi düşünüyodumşu anki klavyenin ne olduğuna bağlı. Şahsen ben Aulaların switchlerini beğenmediğim için birine Leobog Graywood V4 diğerine Akko V3 Creamy Yellow Pro switch taktım. İkisi de oldukça güzel oldu. Üstündeki switchler her ne kadar ortalamaya göre iyi de olsalar bu switchlerle çok daha iyi oluyolar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bankanı bi ara sor şu tarihte şu kadarlık alışveriş yapmıştım iadesini görüntüleyemiyorum diye. Bende bi kere iade olarak artı bakiye olacağına ekstredeki harcama silinmişti o yüzden hareketlerde göremiyodum ama iadeyi baya önce almışım aslında
Mesaj otomatik birleştirildi:
herkeste olmuyor zaten ama bazı tuşlarda sıkıntı çıkıyor switchten bağımsız
bende bir patlama yok olacağınıda sanmıyorum bu arada tüm switchleri söktüm taktım neler yaptım nelerBende dahil herkesin teker teker tuşları patlıyor hocam merak etmeyin yakında size de gelir sıra
Şanslısınız hocam o zaman.bende bir patlama yok olacağınıda sanmıyorum bu arada tüm switchleri söktüm taktım neler yaptım neler
ben takamam varda magnetic switch benimkisiakko yellowlu olanın sesini atma şansınız var mı , ben de aynı ikiliyi düşünüyodum
Donanımsal olduğunu düşünüyorum.Tuş basmama olayı yazılımsal mı yoksa donanımsal mı
ofiste duruyor unutmazsam pazartesi atayımakko yellowlu olanın sesini atma şansınız var mı , ben de aynı ikiliyi düşünüyodum