Neler Yeni

AULA F75 Elime Ulaştı Fakat Kronik Sorunlu!

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
Enes Koç

Knispel

80+ Bronze
yoğun kullanıyorum bi sorun yok bi sizi buluyo bu sorunlar.
İşte bu kalbi temiz olmayanlardır o sorun olanlarda kurnazlar çok çıkıyo bi yerlerden.
Ya ne alakası var temiz kalple falan klavye sorunlu işte Allah Allah. Sen astrolojiye falanda inanıyorsundur allah bilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizde hangi tuşlar çalışmıyor hocam?
C tuşu hocam.

Ukhai

80+ Bronze
Arkadaşlar zaten Temu'nun iade konusunda bir sıkıntısı yok parayı tamamen iade ediyorlar hatta bana %20 kuponda verdiler fakat buradaki sorun klavyenin kendisi. İade'ye bir şey dediğimiz yok.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Ya ne alakası var temiz kalple falan klavye sorunlu işte Allah Allah. Sen astrolojiye falanda inanıyorsundur allah bilir.

C tuşu hocam.
Switch çıkarıp takınca veya kutu içeriğindeki yedek switchle deneyince çalışmıyor mu

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler klavye pc kapalıyken rgblerı acık bırakıyor drıverdan uyku modunu kapatsam nasıl olur

Hocam yedek switchlerle denedim yine olmadı, driverlar'ı falan da yükledim hatta klavyeyi baştan resetledim hiç değişmedi hep aynı.
driveri güncelledınmı peki ?

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Ukhai

80+ Bronze
Görüntü biraz karanlık çıkmış fakat zaten anlaşılıyor.

Son düzenleme:

Xalionis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Can
durumun gerçekten garip peki kredi kartı limitinin arttığını fark ettin mi hiç ya da hesap yapınca limitte açık çıkıyor mu ortaya
hesapladım dediğim gibi 4 iade gelmemiş

oEnesQlf

80+ Silver
şahsen ne kadar bütçen var bilmiyorum ama yerinde olsam elimdeki klavyeyi 3 5 demeden satar bundan alırdım seviye atlamış olursun muhtemelen. O klavyeye switch almaktansa üstünde az daha koyup hem kablosuz hem de daha kaliteli bir klavyeye geçmiş olursun. İleride yine bütçen ya da fırsatın olursa Aulaya switch alırsın
Aulayı alacak bütçem var ama şuanki klavyemi seviyorum malzeme kalitesi+10 tuş+ses tekerleği için geçmeye değer mi karar veremedim

Top Bottom