Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Next Start 4K Android TV Box 1239TL

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
bir önceki sayfada yükledim cihazın etiketinin altını yok trt bandrolü var
Cihazın altına bakın. Fotoğraf yükleyemiyorum niyeyse cihaz bilgilerinin olduğu yerde ufak bir qr kod var benim cihazda

mustafa08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Mustafa
bir önceki sayfada yükledim cihazın etiketinin altını yok trt bandrolü var
Tabi bakmışsınızdır heralde poşeti çıkararak cihazın altına da, o Poşetli olan fotoğrafı diyorsanız fotoğraftan anlaşılmıyor.

dedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Safa Beytullah kalaycı
Tabi bakmışsınızdır heralde poşeti çıkararak cihazın altına da, o Poşetli olan fotoğrafı diyorsanız fotoğraftan anlaşılmıyor.
çıkardık kurduk ama hiç bir yerinde qr kod yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Selçuk duraklar
Projeksiyon için alıcam ben bu cihazı ama internetten film izlerken pop up reklamlar yüzünden kasma yapar mı acaba bendeki projeksiyonun l1 lisansı var ama internetten bir şey izleyemiyorum izlerken donma kasma yapıyor bilgisi olan yazabilir mi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,155
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Projeksiyon için alıcam ben bu cihazı ama internetten film izlerken pop up reklamlar yüzünden kasma yapar mı acaba bendeki projeksiyonun l1 lisansı var ama internetten bir şey izleyemiyorum izlerken donma kasma yapıyor bilgisi olan yazabilir mi
Modemin DNS adresini Adguard veya Next yapmayı deneyin. Tüm cihazlarınızda reklam engellenmiş olur.

Silverdin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Muhammet Altunbaş
Sanki Youtube da renkler canli degil.
Tv nin kendi uygulamasindaki canlilik yok gibi.
Hdr yi Adaptive cektim biraz daha canlandi ancak gene hafif fark var gibi geliyor

Top Bottom