Neler Yeni

Yurt Dışı iPhone alınır mı?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
Telefon değişeceğim iPhone istiyorum düz 13 düşünüyorum, ancak yeterli olabilir mi şüpheleri var kafamda. Sıfır TR olarak 13 üstüne çıkamam, ancak yurt dışı olarak 15 Pro alabilirim. Yurt dışı iPhone alınca kullanamama durumu aşıldı mı? Bana ne gibi zorluklar çıkarır? Bazı telefoncular numaranıza kayıtlanır ve başka hat takamazsınız, ancak sonsuz kullanırsınız diyor. Sizce ne yapayım?

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
Telefon değişeceğim iPhone istiyorum düz 13 düşünüyorum, ancak yeterli olabilir mi şüpheleri var kafamda. Sıfır TR olarak 13 üstüne çıkamam, ancak yurt dışı olarak 15 Pro alabilirim. Yurt dışı iPhone alınca kullanamama durumu aşıldı mı? Bana ne gibi zorluklar çıkarır? Bazı telefoncular numaranıza kayıtlanır ve başka hat takamazsınız, ancak sonsuz kullanırsınız diyor. Sizce ne yapayım?
4g modem router ile kullanılıyor 15 pro daha mantıklı

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Mehmet B
hocam her yıl 8 ay boyunca normal yurtiçi telefon gibi kullanacaksınız , kalan 4 ayda ise 2. bir telefon alıp kullanabilirsiniz

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
4g modem router derken anlamadım
https://www.hepsiburada.com/tp-link-m7350-dahili-pilli-4g-lte-modem-router-pm-bd805282 bu şekilde bir cihaz sim kartınızı kalan 4 ayda buna takıp yanınızda taşınılabilir aktif bir modem elde etmiş oluyorsunuz. Sonrasında telefondan wifi aramayı etkinleştirdiğinizde hem telefona gelen aramalarda size düşüyor hem de arama yapabiliyorsunuz sorunsuz kullanım sağlarsınız bu şekilde youtubede bir çok anlatım videosu var.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.hepsiburada.com/tp-link-m7350-dahili-pilli-4g-lte-modem-router-pm-bd805282 bu şekilde bir cihaz sim kartınızı kalan 4 ayda buna takıp yanınızda taşınılabilir aktif bir modem elde etmiş oluyorsunuz. Sonrasında telefondan wifi aramayı etkinleştirdiğinizde hem telefona gelen aramalarda size düşüyor hem de arama yapabiliyorsunuz sorunsuz kullanım sağlarsınız bu şekilde youtubede bir çok anlatım videosu var.
Hocam çok büyük ben bunu nasıl taşırımki hergün

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
enes
bunun yeri daha dusuk bir tr cihazi alıp icloud baglayıp kalan 4 ay onu kullanabilrisin aramalar falan gelir bende 16 pro max var iphone 6s ile kullanıyorum mesela 1 ay acıkta kalıcak ama olsun

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
o kadar büyük değil aslında avuç içi kadar bir cihaz daha küçük alternetifleri vardır muhtemelen ancak hangisi işe yarar bilemiyorum

Reyconjeff

80+ Bronze
2 tane fiziki sim kart gerekiyor ki bunun için yani kendi asıl hattını telefondan çıkarıp routera takarsan sonra o internete bağlanırsan telefona arama gelmez.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Alkan Köroğlu
bunun yeri daha dusuk bir tr cihazi alıp icloud baglayıp kalan 4 ay onu kullanabilrisin aramalar falan gelir bende 16 pro max var iphone 6s ile kullanıyorum mesela 1 ay acıkta kalıcak ama olsun
yanında iki telefon taşımak yük gibi geliyor bana
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 tane fiziki sim kart gerekiyor ki bunun için yani kendi asıl hattını telefondan çıkarıp routera takarsan sonra o internete bağlanırsan telefona arama gelmez.
turkcell eş kart ile kullanılabiliyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu cihazı görmüstüm gecikme var diye biliyorum
ne tür bi gecikme

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Enes
1 ay açıkta kalma olayı ne ve başka telefonla kullanma işini daha detaylı anlatır mısın lütfen çok kararsızım yardımcı olmuş olursun yurt dışı olduğu için eksik vs. oluyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,972
Üyeler
163,919
Son üye
mmhetcan
Top Bottom