Neler Yeni

Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
hocam başvuruyu dün yaptım. kimlik fotoğrafını yükledim ve e devletten sözleyşmeyi onayladım. randevu başvuru esnasında mı alınıyordu?
SMS üzerinden bir link gönderiyrolar ya hocam kimlik onaylama vs onun en son kısmında randevu seçin kısmı olması lazım

ARDELENO

80+ Bronze
SMS üzerinden bir link gönderiyrolar ya hocam kimlik onaylama vs onun en son kısmında randevu seçin kısmı olması lazım
Hocam linke girince kurulum randevusu tikli gözüküyor ama ben randevu almadım. Destek kısmına yazdım amamüşteri hizmetlerini de arayacağım. belki bugün halledebilirim.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek

Hocam linke girince kurulum randevusu tikli gözüküyor ama ben randevu almadım. Destek kısmına yazdım amamüşteri hizmetlerini de arayacağım. belki bugün halledebilirim.
Screenshot_2024-12-12-16-13-27-777_com.android.chrome.jpg

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
hocam bende bu kısımdayım şöyle ki bugün gelip bağladılar. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışınca bana bu görseli gösteren link atıyor sonra telefon kapanıyor. Devam et diyorum işlem sırasında hata oluştu diyor. (turknet uygulamasında aktivasyon tamamlandı diyor.)
Bilgililer beni lütfen aydınlatın. 🥺
1- comnetten geçiş yaptım operatör üzerinden ama benden hizmet numarası istemedi ve comnetten geçiyorum dedim bana dediği şu, sözleşmede yazmaz ama belli bir kod varmış onu kendisi ekleyecekmiş böylece 2 ay ücretsiz kullanacakmisim. Bende geçiş yaptım. Turknetin (temsilcinin) beni kandırmak (yeni kayıt yapıyormuş gibi) bir şeyi olabilir mi?
2- benim modemim eskiden başka bir iss den alınmıştı ilk. Sonra comnet geçtim ve mağdur oldum. Şimdi turknet geçtiğimiz için yeni modem getirdiler, eskisi de elimizde duruyor. Bu eski modemi ne yapmalıyız biri yardımcı olsun.
3- kampanya olarak 2 ay ücretsiz kullandıktan sonra veya tam şimdi (bu geçişimin 2. Günü) tiklagelsin kodu kullanabiliyor muyuz?
İlk yazdıgını anlamadım nerde sorun yasadın ?

1-Comnetten türknete geçerken hizmet tasıma yerine yeni abonelik yapıyorlar. ekliyeceği kod comnetin kodu 2 ay ücretsiz kullanacaksın musteri hizmetlerinin bundan bir çıkarı olacagını sanmıyorum.
2-Eski modemi geri gönder. comnet abonelik iptalı sağlayıp 7 gün içerisinde iade koduyla beraber göndermen gerekiyor.
3-Hayır

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
türknetin web sitesi şuanda çok kötü durumda ne rahatça anasayfada gezebiliyorum ne de başvuru yapabiliyorum suan.

Alıntıyı görüntüle
2 . adımda kaldım

Sonraki adımlara geçebilirsem davet kodunu iletebilirim. (tabi tek kullanımlık değilse) onun harici direk bir kod paylaşmadılar link üzerinden kod otomatik giriliyormus
Hocam benim bağlantı tamamlandı tarafınıza gönderilen sms'de ki kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız diyor ancak sms gelmedi sizde de böyle durum var mı?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Hocam 1- fatura ne zaman gelir yani comnetten geçtiğim ne zaman belli olur. Ücret ödeyip odemeyecegim. benim.modem kuruldu Internetim var.
2- comnetin kendi sayfasında bildirdiği yere mi göndereyim yani adrese. Ayrıca gönderici mi yoksa alıcı mı ödemeli oluyor? Ve ben modemi alfa iletişimden almıştım. kime göndereyim
3- Hocam benim düşüncem şu. Ben şimdi modemi kurdu falan 2 ay ücretsiz kullandıktan sonra hizmet iptali için ücret öder miyim? Çünkü ben king ping menüsündeki 6 ay indirimliyi kullanmak istiyorum ama o da yeni geçişlerde oluyormuş.
Son olarak ilk dediğimi unutuabilirsiniz onu ben hallederim yani anlamadığıniz kısmı diyorum
1- zaten hizmeti satın alırken para ödemediniz (Türknet ön ödemeli bir ISS) yani bir ücret ödeyecek olsaydınız eğer geçerken öderdiniz. kısaca 2 ay ücretsiz kullanacaksınız merak etmeyin.
2- Comnetten abonelik iptali yapın gelen sms de yurtiçi kargo anlasmalı iade kodunu göreceksiniz şubeye 7 gün içerisinde modem ve varsap gponu iade koduyla beraber göndermelisiniz. ( ücretsiz gönderim yapıyorsunuz, karşı ödemeli)
3- 2 ayın sonunda iptal için ücret değilde direk iptal edemeyebilirsiniz bu konu hakkında pek bilgim yok açıkcası ama çoğu yerde 3 ay kullanım zorunluluğu oluyor. Eğer hizmet iptal ederseniz yeni hizmet başvurusunda 810 tl fln kurulum ve aktivasyon ücreti ödemeniz gerekir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam benim bağlantı tamamlandı tarafınıza gönderilen sms'de ki kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapınız diyor ancak sms gelmedi sizde de böyle durum var mı?
Büyük ihtimalle hizmetiniz açılmış olmalı hocam ama yinede bilgilendirme yapıyım. modem kurulduktan kısa bir süre sonra otomatik olarak bilgiler modeme giriliyor ve interneti kullanmaya başlıyorsunuz. Eğer hala internet hizmetiniz gelmediyse türknetin hesabınızı güncellemesini beklemeniz gerekecektir ( bende saat 1.30 da modemi kurdular 3.30 da türknet hesabımı aktifleştirdi ve modem kullunacı adı ve şifremi ilettiler) bu süreci müşteri hizmetlerini arayarak hızlandırabilirsiniz.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,709
İsim
marilyn
Alıntıyı görüntüle
Turknet ve millenicom harici 3. bir firmanın btkya bile kayıt olmadıgını biliyor muydun mesela? karsında muhattap bulamayınca haklarını kimsenin savunmayacağını, sozlesmedeki maddeler neyse ona itaat edecegini, şikayetlerini ulastırıp cozum sunabilecek kimsenin olmayısını, turknette actıgın destek kayıtları direkt btk üzerinden acılıyor. btk sitesinden takip edebiliyorsun. yetkililer görüyor. bu yüzden sana en iyi sekilde hizmet vermek zorunda kalıyorlar. digerlerinde musterı temsılcısı artık ne zaman bakar ne zaman ilgilenır muamma. tamam siz 150 lira fark icin gıbır mıbır kısır net falan ugrasın oralarla ben bır sey demıyorm

ne ölücü cıktınız sızde ya 1000tl ındırım neyınıze yetmıyor bız 500 lira ındırımle gırebıldık ılk ay belesti sadece.
3 aydir millenicom kullaniyorum ne bağlantim koptu ne müşteri hizmetleri ilgilenmedi boşverdi tt altyapi çalişmasi yapacak planlı internetiniz kesilebilir diye 2 gun oncesinden mesaj attılar turk telekomada turkcellede benim verecek 1 kuruş param yok dunyanin en iyisi olsalar bile gidip para falan vermem

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,563
İsim
ali
1- zaten hizmeti satın alırken para ödemediniz (Türknet ön ödemeli bir ISS) yani bir ücret ödeyecek olsaydınız eğer geçerken öderdiniz. kısaca 2 ay ücretsiz kullanacaksınız merak etmeyin.
2- Comnetten abonelik iptali yapın gelen sms de yurtiçi kargo anlasmalı iade kodunu göreceksiniz şubeye 7 gün içerisinde modem ve varsap gponu iade koduyla beraber göndermelisiniz. ( ücretsiz gönderim yapıyorsunuz, karşı ödemeli)
3- 2 ayın sonunda iptal için ücret değilde direk iptal edemeyebilirsiniz bu konu hakkında pek bilgim yok açıkcası ama çoğu yerde 3 ay kullanım zorunluluğu oluyor. Eğer hizmet iptal ederseniz yeni hizmet başvurusunda 810 tl fln kurulum ve aktivasyon ücreti ödemeniz gerekir.

Büyük ihtimalle hizmetiniz açılmış olmalı hocam ama yinede bilgilendirme yapıyım. modem kurulduktan kısa bir süre sonra otomatik olarak bilgiler modeme giriliyor ve interneti kullanmaya başlıyorsunuz. Eğer hala internet hizmetiniz gelmediyse türknetin hesabınızı güncellemesini beklemeniz gerekecektir ( bende saat 1.30 da modemi kurdular 3.30 da türknet hesabımı aktifleştirdi ve modem kullunacı adı ve şifremi ilettiler) bu süreci müşteri hizmetlerini arayarak hızlandırabilirsiniz.
Müşteri hizmetleri malesef açmıyor sekreter çıkıyor kayıtlı telefon numarası olduğu için aktivasyon süreci ile ilgili link yolluyorlar sms ile kapanıyor otomatik telefon sonra.Hala beklemedeyim geceden beri ne kullanıcı adı ne şifre geldi gün içerisinde inşallah açılmış olur internetsiz hayat kötü🥲

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,123
Üyeler
163,782
Son üye
alpinko
Top Bottom