Comnet Türknet iş birliği ( 2 ay ücretsiz)

bu kampanya ile birleşiyormu yoksa bu kampanya daha avantajlı
1733925342674.png

500e pahalı diyip 300 350 liralık firmalara gecen fakirleri anlamıyorum. cebinde 150 lira yoksa git öl. gelmıs burada bi doner parasının hesabını yapıyor. turknet az bile fiyatı. 1000tl yapsa keske
türknetin ceosu da konuya geldiğine göre taşlar biraz daha oturdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150tl herkesin cebinde var. ama cebinde 150tl olan herkes 1 suya 150tl vermek istemez. dünyanın en basit denklemi belki de ama cahile anlatmak mümkün değil bunu

türknette arkadaşını getir + comnet kampanyası + burger kingi birleştirebiliyor muyuz :D

Comnet indirim kodu ney acaba türknet için
türknetin web sitesi şuanda çok kötü durumda ne rahatça anasayfada gezebiliyorum ne de başvuru yapabiliyorum suan.

Ekran görüntüsü 2024-12-11 171016.png
2 . adımda kaldım

Sonraki adımlara geçebilirsem davet kodunu iletebilirim. (tabi tek kullanımlık değilse) onun harici direk bir kod paylaşmadılar link üzerinden kod otomatik giriliyormus

türknetin ceosu da konuya geldiğine göre taşlar biraz daha oturdu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

150tl herkesin cebinde var. ama cebinde 150tl olan herkes 1 suya 150tl vermek istemez. dünyanın en basit denklemi belki de ama cahile anlatmak mümkün değil bunu
1 suya vermıyorsun zaten cahil arkadasım 150tlyle aradaki dunyalar kadar kalite farkını anlatamam sna burda sımdı. tum fırmaları denedım oris telekoma kadar. ping olarak kesıntısız hızmet olarak teknık destek olarak ekip olarak turknetın otesınde hıcbır fırma yok olamaz. neyse sız 150 lira icn gıdın netspeed mıllenı falan deisik yerlere geçin

türknetin web sitesi şuanda çok kötü durumda ne rahatça anasayfada gezebiliyorum ne de başvuru yapabiliyorum suan.

Alıntıyı görüntüle
2 . adımda kaldım

Sonraki adımlara geçebilirsem davet kodunu iletebilirim. (tabi tek kullanımlık değilse) onun harici direk bir kod paylaşmadılar link üzerinden kod otomatik giriliyormus
Tamam otomatik uyguluyormuş..

Geri