Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Sapphire RX 7800 XT 16.999 TL 🔥🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Lütfü A
Mesaj otomatik birleştirildi:

Neden olmasın serbest piyasa 17.099+20 hayırlı olsun amazon germany depodan mı?
yoo 15e aldığın sitede 17.099a satılıyor şu anda. senin kart gibi altından mı bilmiyorum ama cs yi bırak minecraft bile oynanmamıştır sıfır yani.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
4 Aralık günü siparişimi geçmiştim. Hepsipaya kredi kartımı ekleyip o şekilde aldım. Şuanlık gelen giden bir para yok hepsipay hesabımda. Nerede yanlış yaptık ?
Hocam senin kampanya tarihleri farklı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
abbas
Bende destek kaydı açtım olmazsa thh'ye vereceğiz artık yapacak bir şey yok.

Srozer80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
SERHAT ÖZER
yoo 15e aldığın sitede 17.099a satılıyor şu anda. senin kart gibi altından mı bilmiyorum ama cs yi bırak minecraft bile oynanmamıştır sıfır yani.
18.999 +99,99 kargo nereye bakıyorsun.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
4 Aralık günü siparişimi geçmiştim. Hepsipaya kredi kartımı ekleyip o şekilde aldım. Şuanlık gelen giden bir para yok hepsipay hesabımda. Nerede yanlış yaptık ?
Aralık ayındaki tutar Ocak'ta yatıyordu sanki.
Detaylar burada.
https://www. enerji. gen.tr/hepsipay-ile-10-hepsipara-kazan-cp-554

thes1nner

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet

Almadan hemen önce banka kartı ile üyelik oluşturdum zaten yatmasından da beklentim yoktu. Şaşırdım da 30 Kasım 2024, tarihinde şipariş tarihim teslim tarihi 3 aralık bu, eğer bir yoğunluk varsa bu tarih sonra alanların hesabına yatması anlamında fikir verebilir.
Hepsipay kart ile mi ödedin hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Ertan
Steam
riddLedSKL
Xbox Live Gamertag
riddLedSKL
Steam ID
riddledskull
Epic Games
riddLedSKL
Origin
riddLedSKL
Almayı planlayan arkadaşlara tekrar yazayım sonra yanlış anlaşılmalara neden olabiliyor yazdıklarımız.

RX 7800XT ekran kartı düz 4070'ten %7 daha önde. 4070 Super'de RX 7800XT'den %8 daha önde.

Efsane Kasım indirimlerinde Asus Dual modelini 21 küsüre aldım ben. Aynı markanın 4070 Super ile aralarında 8bin liraya yakın fark vardı. Pek tabii ki nvidia'nın sürücü konusundaki stabilizasyonunu tartışmaya gerek bile duymuyoruz fakat arada devasa fps farkları var mı yok mu kişi kendisi karar vermeli bence.

isumdark

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bahadır Tan
Aynen ocakmış ya. Ben nedense 15.12.2024 diye okumuşum :)

Peki bakiye yüklenen arkadaşlar ekran kartı satın alma işlemini nasıl yaptınız ? Ben kredi kartımı hepsipaya kaydedip o şekilde aldım. Yanlış yapmadım umarım.

Ek: Bu arada kart mükemmel. CW sesi yok bende veya ben duymuyorum. R7 5700x3D ile kullanıyorum. 2k çözünürlükte oynuyorum. Kart 70 dereceye gelmedi daha soğutmasını da beğendim.

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Who Laughs
ben kasımda aldım 15 aralıkta yatacağı söyleniyordu yatmadı şimdi ne yapmam gerekiyor 1.7k iyi para

hepsipay kartımdan aldım direkt gidenlerden de görünüyor

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
ben kasımda aldım 15 aralıkta yatacağı söyleniyordu yatmadı şimdi ne yapmam gerekiyor 1.7k iyi para

hepsipay kartımdan aldım direkt gidenlerden de görünüyor
Zaten hepsipay'deki bakiyeni nasıl harcayacaksın ki başka. Ben de öyle yaptım işlemi

kayıtlı kart/bakiye/kredi

öyle bir yazıyor ki sanki bakiye ve kredi de kayıtlı olması gerekiyor.

Kayıtlı kart, hepspay bakiye ve ya hepsipay kredi ile.... yazamıyorlar.

Fodbrok

80+
Ben Aralıkta yaptım ödemeyi, şimdi sıkıntıları görünce müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Hepsipay'e bakiye yükleyip aldım kampanyaya dahil miyim diye sordum, müşteri hizmeteri dahilsiniz 15 Ocak tarihinde ödemeniz yapılacaktır dedi.
Ben diğer parçaları da beklediğim için kapalı kutu bekletiyordum kargoyu, yanlış ödeme yöntemiyle aldıysak iade edip tekrardan sipariş geçmeyi düşünürüm. 1-2 saat sonra tekrardan bir arayıp yine teyit etmelerini isteyeceğim farklı bir MH çalışanından. O da aynı şeyi söylerse iade ile uğraşmam herhalde.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Ben Aralıkta yaptım ödemeyi, şimdi sıkıntıları görünce müşteri hizmetlerini arayıp sordum. Hepsipay'e bakiye yükleyip aldım kampanyaya dahil miyim diye sordum, müşteri hizmeteri dahilsiniz 15 Ocak tarihinde ödemeniz yapılacaktır dedi.
Ben diğer parçaları da beklediğim için kapalı kutu bekletiyordum kargoyu, yanlış ödeme yöntemiyle aldıysak iade edip tekrardan sipariş geçmeyi düşünürüm. 1-2 saat sonra tekrardan bir arayıp yine teyit etmelerini isteyeceğim farklı bir MH çalışanından. O da aynı şeyi söylerse iade ile uğraşmam herhalde.
Ses kaydım var. Aynı bu şekilde konuşmuşuz. Bakiye yüklemişsiniz ve oradan ödeme yapmışsınız. Geçerli olacaktır. Olmazsa arayın demiş.

Talep açtık bakalım.

Top Bottom