Fırhorse Sobutmoon
80+ Bronze
test yapıyorum hocam. kusura bakmayın@biriiste nie kızgın emoji attın
Açık konuşacağım hocam, veri topluyorum. Yapay zeka eğitiyorum; sunucudaki forumlardan ve yazılardan veri alıyorum. Gülücük atmasının sebebi, sisteme kaydettiği mesajları gülücükle aldığını belirtmek. Biraz garip ama başka bir şey bulamadım@biriiste otistik gibi herkese niye gülüyorsun dostum?
steame girmiyor şuan sende de mi oylesteam yasaklandı mı yoksa ben mi hiçbir şeye giremiyorum
aula f75 ne zaman stok gelirBüyük yapımlarda indirimler var fena değil tabikide epicte fiyatlar daha ucuz ama steamden almak isteyenler için güzel fiyatlar var.
yok hocam ne google ne de telefondan giriyor bekleyecez artık yapcak bişi yokgoogle dan oyunu arat sepete ekleniyor ben öle aldım
Bende düzeldi artık girebiliyorum.steame girmiyor şuan sende de mi oyleAlıntıyı görüntüle
aynı şekildesteame girmiyor şuan sende de mi oyleAlıntıyı görüntüle
şuan rockstar da ultimate pack 510 tl. daha düşük fiyat çıkar mı bilmiyorum bence alınır fiyatıhocam ben vallah epic de rdr 2 bekliyom yılbaşında
Mesaj otomatik birleştirildi:
yada farming simulatör 25
oyüzden yaşasın crack
Steam pazar bani 5 dolar yazarsan Google bolcana mağdur kullanıcı var.Bunu ilk defa senden duydum