Neler Yeni

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Çekiş
Turkcell'den bu pakete geçmeyi düşünüyorum süresi ne zamana kadar bir bilgi verilmemiş veya ben göremedim aralık sonuna kadar mı acaba şuan vergi hariç 360 TL cayma bedeli çıkıyor vergilerle ne kadar bulur tahmini

Ekler

• 1734433990298.png
    1734433990298.png
    30 KB · Hit: 31
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Çekiş
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Çekiş
bayilerin paylaştığı bilgi bu şekilde, tt nin de 20 sinde bitiyormuş o yüzden 19 son olması mantıklı geliyor.
Sağol hocam bugün başvurayım o zaman hat gelene kadar 3 4 gün geçer zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammet
Türktelekomdan 900 TL cayma bedeli ödeyerek geçtim fazla internet ve dakika kullandığımdan ötürü 1000 TL yeni tarife öneriyordu kafama takılan bir şey var ;
Eğer Vodafone nun çekim kalitesini beğenmezsem 2 hafta içinde cayıp Türktelekoma geri dönersem beni yeni müşteri olarak sayacak mı bu kampayanyalı tariflerden yararlanabilecek miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hamza Çekiş
Numara taşıma talebi oluşturdum fakat başvuru sorgula çıkıyordu şimdi çıkmıyor durumu nedir kuryeye ne zaman verilecek nerden görebilirim

Riley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Berke
1 ay önce Vodafone'a geçtim FreeZone 8 + 8 GB internet 300 küsür lira. Baya adaletsiz olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yalnız kurt
1 ay önce Vodafone'a geçtim FreeZone 8 + 8 GB internet 300 küsür lira. Baya adaletsiz olmuş.
bence müşteri hizmetleri ile görüşün bazılarının tarifesini bu tarifelere geçirmişler
Numara taşıma talebi oluşturdum fakat başvuru sorgula çıkıyordu şimdi çıkmıyor durumu nedir kuryeye ne zaman verilecek nerden görebilirim
müşteri hizmetlerine bir sorun isterseniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
yalnız kurt
Görüştüm de olmuyor dediler. Gerçekten çok büyük adaletsizlik.
yıl sonuna kadar millete pahalı tarifeleri sapladılar şimdi de kampanya yapıp milletin taahhütünü bozdurup bir de ordan saplıyorlar

Top Bottom