Neler Yeni

🔥İndirim Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İyi günler Akko klavyeler normalde Wraith gibi sitelerde gereğinden fazla pahalı ancak GamingGenTR'ye gelen stoklar cidden gözüme uygun geldi hele hele 7th Anniversary versiyonu ihtiyacı olan kesinlikle değerlendirmeli.

Akko'nun ürünleri kaliteli midir? Aula F75 gibi klavyelerle kıyasladığımızda ne gibi farklılıklarla öne çıkar? Duruma göre iki adet sipariş vereceğim.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yağız Berk Özel
sadece sağ tarafında numaralar olmasın F1 F2 F3 prtscreen tuşları falan olsun istiyorum.
5075B Plus'lardan gözünüze hoş geleni veya Mod 007 HE'leri de alabilirsiniz bütçeniz ne? Ben olsam yukarıdaki 7th Anniversary olanını alırdım.
Akko'nun ürünleri kaliteli midir? Aula F75 gibi klavyelerle kıyasladığımızda ne gibi farklılıklarla öne çıkar? Duruma göre iki adet sipariş vereceğim.
Evet kaliteli daha önce 5087B ve 5108B kullanmıştım. Çoğu ürünü Aula F75'ten daha iyi kaliteye sahip farklılığa gerek yok. Aula F75 sadece fiyat bakımından avantajlı.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Evet kaliteli daha önce 5087B ve 5108B kullanmıştım. Çoğu ürünü Aula F75'ten daha iyi kaliteye sahip farklılığa gerek yok. Aula F75 sadece fiyat bakımından avantajlı.

Şu ürün gözüme daha çekici geldi. Kendi fikrimce bu tarz klavyeler sadece oyun için kullanılabilir. Eski nesil Logitech'in çok fazla tuşa sahip olan membran klavyesini kullanıyordum bir zamanlar ve hiçbir zaman başkasına ihtiyaç duymadım.

Teykage

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,165
İsim
Yağız Berk Özel
alınır mı? hocam bu
Işıklandırma olmamasına ve 500 mah batarya olmasına okeysen alınır.

Şu ürün gözüme daha çekici geldi. Kendi fikrimce bu tarz klavyeler sadece oyun için kullanılabilir. Eski nesil Logitech'in çok fazla tuşa sahip olan membran klavyesini kullanıyordum bir zamanlar ve hiçbir zaman başkasına ihtiyaç duymadım.
Oyun için alacaksanız biraz daha arttırıp 7th Anniversary olanını alın derim sonuçta manyetik switch ve kablosuz kullanabiliyorsunuz.

gurkn6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Gürkan Yıldırım

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
731
İsim
Furkan
Hocam %100 olan klavyelerden hangisi alınır oyun için kullanılacak ama fp olsun

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Sercan SAYİT
Çinliler sağolsun herkesi ANSI düzene alıştırdı, ISO düzen klavye üretmeye zahmet etmiyor kimse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Kablosuz klavye ihtiyacım varda bu paraları vermeye değer mi? Ürünlerde çok güzel duruyor. Aklımı çeliyorlar. Bana oyun oynamada değilde(vakit bulup oynayamıyoruz) daha çok kodlamada lazım klavye.

Top Bottom