Neler Yeni

Başlangıç için 500cc motosiklet alınır mı ?

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Mehmet B
Buradaki çoğu arkadaş sanki motoru aldığın anda düşeceksin ve kaza yapacaksın gibi konuşmuş kendine güveniyorsan sorun yok hocam. Ama dikkat etmekte fayda var. Şuanda ülkemizde hiçbir 125-150cc vitesli motosiklet alınmaz. Bütçeniz var ise çinden uzak durun ve japonun şefkatli kollarına kendinizi bırakın. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama yine de naked motorlar ülkemizde şuanda popüler iken sürüşü rahat ve şehir içi kıvraklığı ile senin için daha iyi olur. Ama 350kya CBR500R bulabileceğini de pek sanmıyorum açıkçası. CBR500R haricinde R25, MT25, CB250R, Duke 250-390 bu modeller arasında bi seçim yapman daha sağlıklı olur gibi. Bu arada belirtmediğin için CBR 500 R modeli 2024 olacaksa seçilmeli eski kasasını almak mantıksız olur.
2024 CBR500R Model 0 km düşünüyorum , liste fiyatı 387k indirimle beraber 350ye alırım

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
2024 CBR500R Model 0 km düşünüyorum , liste fiyatı 387k indirimle beraber 350ye alırım
Zaten dip rakam yazıp tanıtıma oynamışlar o vakitlerde dolarda vs ülke gündeminde bir değişiklik olmazsa indirimden ziyade zam bekliyorum ben. Yine de umarım dediğiniz gibi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Belki bende fikrimi değiştirip NMAX falan bakabilirim bilemiyorum hocam.
Dominar 400ü bilmemde dominar 250 zangır zangır titriyor, bu titreşimden dolayı her hafta bir vida gevşetiyor

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kanka şaka gibi gelebilir ama 80den 125e geçtim o bile başlangıçta zorladı. 500 ile sürebilsen bile kendine hakim olamazsın tavsiyem asla almaman yönünde

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Mehmet B
Zaten dip rakam yazıp tanıtıma oynamışlar o vakitlerde dolarda vs ülke gündeminde bir değişiklik olmazsa indirimden ziyade zam bekliyorum ben. Yine de umarım dediğiniz gibi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dominar 400ü bilmemde dominar 250 zangır zangır titriyor, bu titreşimden dolayı her hafta bir vida gevşetiyor
sahibindende liste fiyatından satılıyor buda demek oluyorki bayi daha ucuza satıyor

Egean

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ege
Buradaki çoğu arkadaş sanki motoru aldığın anda düşeceksin ve kaza yapacaksın gibi konuşmuş kendine güveniyorsan sorun yok hocam. Ama dikkat etmekte fayda var. Şuanda ülkemizde hiçbir 125-150cc vitesli motosiklet alınmaz. Bütçeniz var ise çinden uzak durun ve japonun şefkatli kollarına kendinizi bırakın. Beğenirsiniz beğenmezsiniz ama yine de naked motorlar ülkemizde şuanda popüler iken sürüşü rahat ve şehir içi kıvraklığı ile senin için daha iyi olur. Ama 350kya CBR500R bulabileceğini de pek sanmıyorum açıkçası. CBR500R haricinde R25, MT25, CB250R, Duke 250-390 bu modeller arasında bi seçim yapman daha sağlıklı olur gibi. Bu arada belirtmediğin için CBR 500 R modeli 2024 olacaksa seçilmeli eski kasasını almak mantıksız olur.
Kanka valla bende seni anlamadim hadi herseyi gectim hic dusmicek etmicek mis gibi ogrendi kullaniyor adam diyorki hiz sevmiyorum otobana bile cikmicam okul is ev yapicam ve cbr500r almak istiyorum sence mantiklimi merak ettim dusunceni

Ceasar123

80+ Silver
Belki bende fikrimi değiştirip NMAX falan bakabilirim bilemiyorum hocam.
nmax, xmax falan yamaha grubu bana göre en iyi maxi scooter grubudur.
Normal scooter olarak honda daha iyi geliyor Honda Dio, Activa 125 falan.
Motorsiklet olarak gözüm sadece Yamaha MT serisini görüyor sadece.
Öyle motosiklet sevdam yok olursada MT olur.

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika
Kanka valla bende seni anlamadim hadi herseyi gectim hic dusmicek etmicek mis gibi ogrendi kullaniyor adam diyorki hiz sevmiyorum otobana bile cikmicam okul is ev yapicam ve cbr500r almak istiyorum sence mantiklimi merak ettim dusunceni
Adamın parası var niye kaliteli motora binmesin?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka şaka gibi gelebilir ama 80den 125e geçtim o bile başlangıçta zorladı. 500 ile sürebilsen bile kendine hakim olamazsın tavsiyem asla almaman yönünde
gaz tepkisine alışkın olmayınca garip geliyor evet benim 50-100-125 gibi gittiğinden (arkadaşların motorlarınıda alıyorum çok nadirde olsa) alışıyor insan

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,703
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Adamın parası var niye kaliteli motora binmesin?
Hocam kaliteli bineceksede Forza250, Xmax 250 okul,iş,ev için ideal okul iş ev için 500 lük racing makine gereksiz geliyor hadi hornet 500 dese gene anlarım naked makine sonuçta

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,093
Üyeler
167,053
Son üye
azatt36
Top Bottom