Bende 2 sinde sipariş verdim bendeki etaplar da bi anda oldu kanka senin de öyle olurHavalımanına ulastı dıyor
Bende 2 sinde sipariş verdim bendeki etaplar da bi anda oldu kanka senin de öyle olurHavalımanına ulastı dıyor
Umarım öyle olurBende 2 sinde sipariş verdim bendeki etaplar da bi anda oldu kanka senin de öyle olur
sıfır kutu zaten video al videoda söyle kutu içeriği budur budur diye adama satmadan önce at ve iade gibi durumda eksiksiz alacağım bunları wp üzerinden videodan sonra kabul ediyormusun abi diye sor evet derse sat ss alArkadaşlar ben mouse'u param güvende ile sattım da sizce iptal etmeli miyim çünkü satıcıyı korumadıklarını öğrendim adam içinden kablo dock falan çalıp iade ederse zarara girerim
Evet der iade eder adam ,kime şikayet edecek sankidostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıfır kutu zaten video al videoda söyle kutu içeriği budur budur diye adama satmadan önce at ve iade gibi durumda eksiksiz alacağım bunları wp üzerinden videodan sonra kabul ediyormusun abi diye sor evet derse sat ss al
dostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle
sıfır kutu zaten video al videoda söyle kutu içeriği budur budur diye adama satmadan önce at ve iade gibi durumda eksiksiz alacağım bunları wp üzerinden videodan sonra kabul ediyormusun abi diye sor evet derse sat ss al
Benimki de sizinkiyle aynı durumda ve MNG Kargo inşallah gelir bakalım.dostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle
şikayet edebilir hocam ama kafası ağrır baya, ama varsa kanıtı bir şekilde alır hakkını.Evet der iade eder adam ,kime şikayet edecek sanki
gelir gelmesinede mng baba naz yapacak gibi birazBenimki de sizinkiyle aynı durumda ve MNG Kargo inşallah gelir bakalım.
Hepimizinkini mng ye vermiş galibaBenimki de sizinkiyle aynı durumda ve MNG Kargo inşallah gelir bakalım.
Sizinki ne durumda en son havalimanındaydı.Hepimizinkini mng ye vermiş galiba
Daha çıkamadı varyaSizinki ne durumda en son havalimanındaydı.
bendede aynisidostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle
aynı durumdayımdostlar bende böyle bir hata verdi 8 şubatta sipariş ettim sizce ne zaman gelir, birde mng kargo gümrükte bırakıyor diyenler var doğrumudur?
Alıntıyı görüntüle