İade verecekleri tutara ben alıyım reis parçalamaBen de led için 5 almıştım, tuş için 5 dolar daha iade talep ettim kabul ettiler. Atama yapar kullanırım artık
İade verecekleri tutara ben alıyım reis parçalamaBen de led için 5 almıştım, tuş için 5 dolar daha iade talep ettim kabul ettiler. Atama yapar kullanırım artık
Paltrler odemiyorMil kodu 6 ile başlayıp vergi ödeyen oldu mu ?
Biliyorum da 60 mil kodlu olanları soruyorum.Paltrler odemiyor
Bende bunu merak ediyorum gerçekten böyle bir durum var mı varsa ayvayı yedikBiliyorum da 60 mil kodlu olanları soruyorum.
Hocam sizde durum ne sanki sizin kargo gümrüğe girmişmiydi.Bende bunu merak ediyorum gerçekten böyle bir durum var mı varsa ayvayı yediksipariş teslim alan arkadaşlar bi bilgilendirebilir mi
Az once paltr kodlu 2.5 kg 100 euroluk kargom geldi bi kurus odemedimBende bunu merak ediyorum gerçekten böyle bir durum var mı varsa ayvayı yediksipariş teslim alan arkadaşlar bi bilgilendirebilir mi
Valla Tr indi kaldı öyleHocam sizde durum ne sanki sizin kargo gümrüğe girmişmiydi.
Neye göre atıyor çok saçma ya kimine vergi çıkarıp kimine çıkarmaması tuhafAz once paltr kodlu 2.5 kg 100 euroluk kargom geldi bi kurus odemedim
Hocam bende bu tarz bir klavye buldum harfler yandaya o bir sıkıntı yapar mı alışmak zor muKlavye yarı fiyatına inmiş. Bu kodu kullanırsanız ( EPOSPRING5USD ) 5 dolar indirimle 19 dolara geliyor . Vergisi için daha sonra arıyorlarmış, sanırım 10-15 dolar vergi çıkar. Max 1200-1300 TL ye gelmiş oluyor.
NOT: Driverı açarken kabloyu baglayın yoksa çalışmıyor. Driver kablolu bağlantıyla çalışıyor.
![]()
Ajazz AK820 Max
Featuring a more ergonomic design and modernized control knob, the Ajazz AK820 Max provides a more upgraded experience. Enjoying customizable typing with a hot-swappable PCB and flex-cut FR4 plate. And it also offers versatile tri-mode connectivity and dynamic RGB lighting for a captivating user...epomaker.com
Klavye sorunsuz geldi herkese hayırlı olsun. (vergi ödemedim)
Gayet belli oluyor bence bir sorun yaşamazsınHocam bende bu tarz bir klavye buldum harfler yandaya o bir sıkıntı yapar mı alışmak zor mu
Totalde 60 dolara
Dyntab75
Ak820max
Brıck87 çektim hepsi vergisiz geldi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
Hocam kargo kodunuz neydi atabilirmisiniz vergi yle ilgili araştırma yapiyomdaTotalde 60 dolara
Dyntab75
Ak820max
Brıck87 çektim hepsi vergisiz geldi. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler
TeşekkürlerGayet belli oluyor bence bir sorun yaşamazsın