Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360 Hz ekran gelmiyor

cebrail02

80+
Reaksiyon skoru
3
selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açma tuşuna bastığımda ekran açılmıyor kendim monitörün tuşuna basıp açıyorum her seferinde display port üzerinde bağlı

selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açma tuşuna bastığımda ekran açılmıyor kendim monitörün tuşuna basıp açıyorum her seferinde display port üzerinde
Aleykum EsSelam ve Rahmetullahi ve Berakatuh. Monitörün kendi ayarlarından kontrol edin güç seçeneği gibi birşeyler vardır muhakkak

Kablonun diğer ucunu ekran kartı çıkışına bağladığınıza emin misiniz?

selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açma tuşuna bastığımda ekran açılmıyor kendim monitörün tuşuna basıp açıyorum her seferinde display port üzerinde bağlı
Sorun yok. Bilgisayarınızı/monitörünüzü her kapattığınızda bakım moduna geçiyor. Bakım modunu bitirdiğinde ise monitör kapanıyor. Eylül ayından beri kullanıyorum.

Bende de aynı sorun var 240hz modelini kullanıyorum pcyi açtığımda elle monitörü açmam gerekiyor.

bu şekilde gözukmüyor

Ekler

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    Ekran Görüntüsü (1).webp
    60.6 KB · Hit: 40
  • Ekran Görüntüsü (2).webp
    Ekran Görüntüsü (2).webp
    53.6 KB · Hit: 40
  • Ekran Görüntüsü (3).webp
    Ekran Görüntüsü (3).webp
    68.7 KB · Hit: 44
1 haftadır yan monitör olarak Samsung Oled kullanıyorum.
Tam dediğin gibi elle açmadan açılmıyor.

Monitör tuşundan PC/AV Modu kısmında hepsi PC ile mi işaretlenmiş?

Geri