Aleykum EsSelam ve Rahmetullahi ve Berakatuh. Monitörün kendi ayarlarından kontrol edin güç seçeneği gibi birşeyler vardır muhakkakselamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açma tuşuna bastığımda ekran açılmıyor kendim monitörün tuşuna basıp açıyorum her seferinde display port üzerinde
malesef bulamadım öyle bir ayarAleykum EsSelam ve Rahmetullahi ve Berakatuh. Monitörün kendi ayarlarından kontrol edin güç seçeneği gibi birşeyler vardır muhakkak
Kablonun diğer ucunu ekran kartı çıkışına bağladığınıza emin misiniz?
Sorun yok. Bilgisayarınızı/monitörünüzü her kapattığınızda bakım moduna geçiyor. Bakım modunu bitirdiğinde ise monitör kapanıyor. Eylül ayından beri kullanıyorum.selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açma tuşuna bastığımda ekran açılmıyor kendim monitörün tuşuna basıp açıyorum her seferinde display port üzerinde bağlı
çöze bildiniz mi peki sorunuBende de aynı sorun var 240hz modelini kullanıyorum pcyi açtığımda elle monitörü açmam gerekiyor.
gelişmiş görüntü ayarlarında olması lazım hocambu şekilde gözukmüyor
malesef yine yokgelişmiş görüntü ayarlarında olması lazım hocam
1 haftadır yan monitör olarak Samsung Oled kullanıyorum.selamun aleyküm arkadaşlar bilgisayarı açma tuşuna bastığımda ekran açılmıyor kendim monitörün tuşuna basıp açıyorum her seferinde display port üzerinde bağlı
evetMonitör tuşundan PC/AV Modu kısmında hepsi PC ile mi işaretlenmiş?