merhaba beyler hangisi alınır 16 gb vram var diye 5060 ti alınır mı?
kullanacağın çözünürlüğe bağlı 1080p kullanacaksan 5070al 2k da 12gb vram yetersiz kalırmerhaba beyler hangisi alınır 16 gb vram var diye 5060 ti alınır mı?
kim diyor yetmiyor diye , bana yetiyorkullanacağın çözünürlüğe bağlı 1080p kullanacaksan 5070al 2k da 12gb vram yetersiz kalır
arkadaş ultrada her oyunu oynacaksan 12gb vramin yetmediği oyunlar varkim diyor yetmiyor diye , bana yetiyor![]()
optimize özürlü oyunlar oynamadığın sürece ( ki bunlar düzeltiliyor ) 12gb ile 2k da oynayamayacağın oyun yok.merhaba beyler hangisi alınır 16 gb vram var diye 5060 ti alınır mı?
knk ilerde 4 k oynadım diyeli sorun yaratıcak ondan dolayı sordumoptimize özürlü oyunlar oynamadığın sürece ( ki bunlar düzeltiliyor ) 12gb ile 2k da oynayamayacağın oyun yok.
4k da sorun yaratır evet , 4k monitör alacak kadar bütçesi olan biri gidip 5060 Tİ almasın yavknk ilerde 4 k oynadım diyeli sorun yaratıcak ondan dolayı sordum
Hangi oyunmuş o ?arkadaş ultrada her oyunu oynacaksan 12gb vramin yetmediği oyunlar var
yok kral şimdi almamız lazızmBekle 9060 xt bi yerleşsin fiyatlar değişir
5070 al ozamanyok kral şimdi almamız lazızm
Hangi oyunmuş o ?Oyun optimizasyonun kötü olmasındandır o , 12 gb vram ile 2k ultra da oynayamayacağın oyun yok.
knk rt fln açınca cyperpunk ta 12 üstü kullanıyorHangi oyunmuş o ?Oyun optimizasyonun kötü olmasındandır o , 12 gb vram ile 2k ultra da oynayamayacağın oyun yok.