Kasa ve psu önerisi 5-10k

Bütçesi varsa 1200w alsın ne takarsa taksın besler psu kaliteli 5.4k ya bundan kalitelisini bulamazsın
mantıklı geldi böyle yapacağım sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bütçenizi çok aşmamaya çalıştım eğer çıkarsa tabikide 1350w daha iyi olur zaten attığım kasa fiyatının en iyi akvaryum kasası olabilir bilmiyorum hava akışı vs çok güzel tasarlanmış
5300 vermişken 5800 de verilir çok koymaz artık o bütçelere çıkarsam

evet bu kadar para vermişken 1-2k için kötü psu almak mantıksız
Attığım kasa işinizi görür Enermax 1200W la beraber alın sadece bu kasayı alacaksanız çok kalın radyayörü üst tarafa takamazsınız 7 fanda olsa biraz can sıkabilir

Attığım kasa işinizi görür Enermax 1200W la beraber alın sadece bu kasayı alacaksanız çok kalın radyayörü üst tarafa takamazsınız 7 fanda olsa biraz can sıkabilir
nzxt bakacağım sanırım kasa için

mantıklı geldi böyle yapacağım sanırım

5300 vermişken 5800 de verilir çok koymaz artık o bütçelere çıkarsam
eğer gerçekten çıkabiliyorsanız attığım kasadan başka bir kasa düşünmeyin (görsellik bakımından)

H6 da güzel ferah kasadır akvaryum kasa konusunda Asus Lian li ve h6 (markayı unuttum) üzmez hayırlı olsun
teşekkürler bunlara da bakayım artık hangisini indirimde yakalarsak

abiminde dediği gibi h6 flow üzmez kartım bir ara boşta 36 derecelerde gezdiğini gördüm ki bizim buralar kavruluyor
ankaradayım ona rağmen 35 derece havalar kötü kasa almak istemiyorum

H6 5k bandına gelirse direkt çekin msi mag pano 100r pz modeli var atx olanı 6k bandında oda güzel extra olarak msi project zero tipi anakart alırsanız arkadan montaj desteği var kasanının bunlar dışında Asus a31 Plus ta 6k ya kadar güzel kasadır

ankaradayım ona rağmen 35 derece havalar kötü kasa almak istemiyorum
hocam nzxt h6 flow 5 bine kadar düşer ben o civarda aldım çünkü hatta düz 5 e almıştım kasanın sevmediğim 2 sorunu var bir tek o kadar
yazmayı unutmuşum
1. sorunum
fanlar biraz sesli çalışıyor ama kulaklık varsa veya sesli bir şey açıksa duyulmaz hale geliyor
2. sorunum
toz filtresi yok
@forxeo

H6 5k bandına gelirse direkt çekin msi mag pano 100r pz modeli var atx olanı 6k bandında oda güzel extra olarak msi project zero tipi anakart alırsanız arkadan montaj desteği var kasanının bunlar dışında Asus a31 Plus ta 6k ya kadar güzel kasadır
teşekkür ederim not alacağım

Bahsettiğim üç kasada işinizi görür ferah kasalardır kalitelilerdir hepsi bir inci gibidir
(Beyaz sistem toplama arefesindeyim yeteri kadar 8-10k ya kadar akvaryum kasa araştırdım ) bu 3 kasadada kalın radyatör sıkıntısı çekmezsiniz h6 80mm olması lazım Asus da 90-70 civarı diye biliyorum msi ı bir daha kontrol etmek gerekebilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri