RX 7800 XT mi alınmalı, RTX 5060 ti mi alınmalı

Şimdi şöyle gta 6 oynamayı düşünüyorum ama oyun rt istiyor, Minecraft oynayacak kardeşim rtx açmak istiyor, rx 7800 xt fsr 3 kullanıyor forumlarda çok rezalet bir sistem diyorlar ondan aşırı kararsız kalmıştım ama dlss 4 teknolojisinin fpsi 100 den 200 e kdr çıkardığını söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9060 xt ye pek ısıyla yaklaşamadım hocam

2 sinide oynuyorum
5060 Ti 16 GB almalısın. Bütçen artarsa 5070 de alabilirsin. RTX için AMD bulaşılmaz ve GTA 6 da NVIDIA ekran kartı daha iyi olur hocam.

Düşündüğün işlemciye 7800 xt almak ölü yatırım, 9060 xt ise değmeyecek fiyat.... 5060Tİ alıp geçicen hatta 2 fanlı istiyorsan Asus Dual 5060Tİ 16gb 23k. 3 fanlı palit veya gainward 22-23k.
donanım arşivinini hazırladığı sınırsız stok sistemi almayı düşünüyorum isterseniz zahjmet olmazsa linki bırakabilirim beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyebilimisiniz

5060 Ti 16 GB almalısın. Bütçen artarsa 5070 de alabilirsin. RTX için AMD bulaşılmaz ve GTA 6 da NVIDIA ekran kartı daha iyi olur hocam.
5070 e bütçem yetmiyor max bütçem 50 k zar zor o kdr çıkabildim sistem tek başına 42 k monitör kulaklık ve mouse da alınca 50 oluyor

donanım arşivinini hazırladığı sınırsız stok sistemi almayı düşünüyorum isterseniz zahjmet olmazsa linki bırakabilirim beğenmediğiniz bir yer olursa söyleyebilimisiniz

5070 e bütçem yetmiyor max bütçem 50 k zar zor o kdr çıkabildim sistem tek başına 42 k monitör kulaklık ve mouse da alınca 50 oluyor
özelleştirme yokki onda düzgün

Kas gücü 7800xt ama teknoloji rt-dlls gelecekte çıkacak oyunlara yatırım 5060ti

7800xt kesinlikle, çoğu kişinin gözardı ettiği afmf2 özelliği var. İhtiyacın yok da olursa onu kullanırsın her türlü 5060 tiya kıyasla daha alınabilir bir kart
Reis afmf2 ben kullandım, bende 7800xt ile 5060ti arasındayım şuan. Olabilirse 5070 veya 9070 alacağım. Afmf2 otomatik olarak aldığın FPSi 2x yapıyor gerçek FPS olarak taş çatlasa 30fps ekliyordur. Fsr 3 hakkında konuşmaya gerek yok ama fsr 4 söz yok.

Arkadaşlar rx 7800 xt saf güç olarak iyi ama rt de kötü diyorlar rtx 5060 ti da almayın diyorlar napmalıyım
beklentine göre ikisi de iş görür gta 6 içinde iki kartta denk performans verir mfg de avantajı var o yüzden 5060 ti tercih edilebilir. Bütcene göre tercihini yap

reis bu videoların çok bi amacı yok ekran kartının sana sunduğu bütün özellikler önemli olan

1tb da yeter sana ama sen bilirsin 2tb da çok fark koyuyor şuan alabileceğin en iyi kasa bu
hocam bf serisi var , ark survival serisi var ark survival evolved 450 gb, ark ascended daha tüm dlcler gelmeden direk 250 gb oldu bile. %100 yetmiyce kgibi 1 tb ssd

Geri