❌İndirim Bitti! Moza Racing R5 25.999 TL

Benim düşümcem normal araba kullananlar için anlık heves ama hiç araba kullanmayan veya hayatı araba olanların bu direksiyonları alır ve uzun süreli kullanır.

Bu paraya yakıt da dahil olacak şekilde minimum 5 kez araba kiralarsınız. Günlük kilometre limitleri genelde 300 - 400 civarında olduğundan 2000 kilometreye yakın yol yapmış olursunuz ve oyuna göre daha fazla zevk alırsınız. Şahsen tercihim bu yönde.

bunun g29 ile arasındaki fark ne şimdi bilmediğimden soruyorum
Hocam en önemli farkı g29 çalışma sistemi eskide kalmış dişli sistemlerle fakat bu direksiyon setinin çalışma sistemini bende bilmiyorum ne dişli ne kayış acaba sensörlerlemi ama baya övüyorlar.

Yalnız Moza r3 ve r5 serisini yaklaşık 5 aydır takip ediyorum harbiden çok iyi fırsat.
HB'de faizsiz 6 taksit de var bence kaçırılmaz.

3 ay önce R3 almış olmasam bunu kaçırmazdım

Yalnız Moza r3 ve r5 serisini yaklaşık 5 aydır takip ediyorum harbiden çok iyi fırsat.
HB'de faizsiz 6 taksit de var bence kaçırılmaz.

3 ay önce R3 almış olmasam bunu kaçırmazdım
Hocam r3 ile ilgili bı video izlemistim bazı tikirtili yollarda direksiyonda titrediği için tıkır tıkır ses geliyordu kulağa.sizinkide öylemi.

Bu paraya yakıt da dahil olacak şekilde minimum 5 kez araba kiralarsınız. Günlük kilometre limitleri genelde 300 - 400 civarında olduğundan 2000 kilometreye yakın yol yapmış olursunuz ve oyuna göre daha fazla zevk alırsınız. Şahsen tercihim bu yönde.
Hocam senin tercihin, sebebi araç kullanmak üzerinden bakıyorsun. Bu setle oturup rekabetçi şekilde pist turlayabilirsin, yarışabilirsin vs. Maliyeti kiralama ve yakıttan tutacaksan normal araç yerine performanslı bir araçtan tut, bi F1 aracını kiralayıp yakıtını koy bakalım hesap tutuyor mu :D

Hocam senin tercihin, sebebi araç kullanmak üzerinden bakıyorsun. Bu setle oturup rekabetçi şekilde pist turlayabilirsin, yarışabilirsin vs. Maliyeti kiralama ve yakıttan tutacaksan normal araç yerine performanslı bir araçtan tut, bi F1 aracını kiralayıp yakıtını koy bakalım hesap tutuyor mu :D

1.2 Turbo 130 HP motorlu araçlar da bir yere kadar hızlanıyor tabii. :D

Benim düşümcem normal araba kullananlar için anlık heves ama hiç araba kullanmayan veya hayatı araba olanların bu direksiyonları alır ve uzun süreli kullanır.
çok doğru bir yorum olmuş

Bu ürünleri oturup da forza ve ets 2 gibi oyunlarda harcayacaksanız zaten hiç baştan almayın çünkü o oyunlar ayni hissiyati gamepad ile de veriyor gidip bu direksiyonla assetto corsa, dirt rally, iracing gibi oyunlar oynacaksınız ki gerçekten hakkını verebilin.
gerçekte araba kullanıyorum, bu direksiyon baya başarılı ve illa araba kullanıp kullanmamanızdan bağımsız olarak öneririm ve g29 ile uzaktan yakından alakası yok.

g29 zaten bu fiyatlara gelmişken bu direksiyon bedava, 2.5 kat daha güçlü çok daha iyi malzeme kalitesi var üstüne detay seviyesi çok başarılı her detayı hissetmek mümkün, 2000 derece üstünde dönebiliyor fiziksel bi limiti yok o yüzden ben almışken böyle bir şey alırdım eğer merakınız vrsa alın bir hevesle almayın. herkese göre bir ürün değil.

not: alt kattan bile duyulan g29 gürültüsünü saymıyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri