Hocam en önemli farkı g29 çalışma sistemi eskide kalmış dişli sistemlerle fakat bu direksiyon setinin çalışma sistemini bende bilmiyorum ne dişli ne kayış acaba sensörlerlemi ama baya övüyorlar.bunun g29 ile arasındaki fark ne şimdi bilmediğimden soruyorum
G29 Tofaş bu mercedesbunun g29 ile arasındaki fark ne şimdi bilmediğimden soruyorum
Hocam r3 ile ilgili bı video izlemistim bazı tikirtili yollarda direksiyonda titrediği için tıkır tıkır ses geliyordu kulağa.sizinkide öylemi.Yalnız Moza r3 ve r5 serisini yaklaşık 5 aydır takip ediyorum harbiden çok iyi fırsat.
HB'de faizsiz 6 taksit de var bence kaçırılmaz.
3 ay önce R3 almış olmasam bunu kaçırmazdım
Hocam senin tercihin, sebebi araç kullanmak üzerinden bakıyorsun. Bu setle oturup rekabetçi şekilde pist turlayabilirsin, yarışabilirsin vs. Maliyeti kiralama ve yakıttan tutacaksan normal araç yerine performanslı bir araçtan tut, bi F1 aracını kiralayıp yakıtını koy bakalım hesap tutuyor muBu paraya yakıt da dahil olacak şekilde minimum 5 kez araba kiralarsınız. Günlük kilometre limitleri genelde 300 - 400 civarında olduğundan 2000 kilometreye yakın yol yapmış olursunuz ve oyuna göre daha fazla zevk alırsınız. Şahsen tercihim bu yönde.
Onu ben de izledim, o arkadaşın base'inde bir sorun var, benimkinde öyle bir sorun yokHocam r3 ile ilgili bı video izlemistim bazı tikirtili yollarda direksiyonda titrediği için tıkır tıkır ses geliyordu kulağa.sizinkide öylemi.
Hocam senin tercihin, sebebi araç kullanmak üzerinden bakıyorsun. Bu setle oturup rekabetçi şekilde pist turlayabilirsin, yarışabilirsin vs. Maliyeti kiralama ve yakıttan tutacaksan normal araç yerine performanslı bir araçtan tut, bi F1 aracını kiralayıp yakıtını koy bakalım hesap tutuyor mu![]()
çok doğru bir yorum olmuşBenim düşümcem normal araba kullananlar için anlık heves ama hiç araba kullanmayan veya hayatı araba olanların bu direksiyonları alır ve uzun süreli kullanır.