Öneri Neden Temu'yu Seviyorum???

Doğrudur ben hiç almadım sinirden de sildim zaten %80 vergi mi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu 3300tl ne şimdi sürekli bu çıkıp duruyordu
Hesaba göre özel kampanya tanımlayabiliyorlar. Bende burası farklı görünüyor. Muhtemelen burası sizde "rebate100" bölümü. Temuda arama yerine bi yazar mısınız burası mı açılacak?

Hesaba göre özel kampanya tanımlayabiliyorlar. Bende burası farklı görünüyor. Muhtemelen burası sizde "rebate100" bölümü. Temuda arama yerine bi yazar mısınız burası mı açılacak?
Ne yazim arayüz böyle

Ekler

• IMG_1095.webp
    IMG_1095.webp
    236.1 KB · Hit: 26
Bir ara yükledim acayip vergi çıkıyor ürünlerde sinirlenip sildim saçma sapan vergiler uygulanıyor örnek veriyorum 300tl ye bişey alacağım 120tl vergisi çıkıyor anlamsız şekilde
Yinede çoğu şey daha uygun saçma olan o asıl kral..

Bir ara yükledim acayip vergi çıkıyor ürünlerde sinirlenip sildim saçma sapan vergiler uygulanıyor örnek veriyorum 300tl ye bişey alacağım 120tl vergisi çıkıyor anlamsız şekilde
Vergiyi onların belirlediğini sanmıyorum

Büyük kolpada ya sürekli kumar sitesi gibi reklamlar efektler çıkıyor. 3000 kredi almak için sipariş ver falan. Geçen ihtiyacım vardı hadi vereyim dedim. Verdim. Bugün elime ulaştı. Ne krediyi geri verdi ne bişey.

Wincreditten beleş ürün aldığım için seviyorum

Son düzenleme:
Beyler switch almıştım az önce geldi. Denemek için almıştım 30 lu olarak, şöyle söyleyeyim huano switch'den çok daha tok sesi var. Basım hissiyatı biraz daha iyi. (Drinkey red)
Ve 90'lı sea blue switch'ler yolda (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,297
Üyeler
188,227
Son üye
Sametsen677
Geri