Öneri Kulaklık Önerisi Oyun İçin

işte fiyat farkına değecek bir şey göremedim ben c3'ün mikrofonu bir tık daha iyi idi o yüzden bir tık işime geldi ve hayır ayarı zor değil driverini indirip kulağına hoş gelecek şekilde ekolayzer ayarı yapıyorsun bu kadar.
aga mikrofon ayrı bende ondan lazım değilde gene bozulur falan idare etcek kadar olsun yeter fazla kaliteye gerek yok normalde bende soundcore q45 var baya guzel sesıı falan ama muzık kulaklıgı oldugu ıcın arama vs oldugu zaman mesela valo steam dc sesli sohbet telefon gibi yapıp diğer tüm sesleri kapatıyor o yuzden konusamıyom oyun oynarken bundan dolayı alım diyom oyun kulaklıgı yoksa almıcam normaldede
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

onu çözemedim bir türlü

ben de cloud 3 kullanıyorum ses kalitesini driverini kurup ayarlamanız lazım her kulaklık gibi sizin kullandığınız kablosuz muydu ?
Evet kablosuz kullandım.Ngenuity ve microsoft store dan dsx kurdum.Burda ve redditte gördüğüm tüm ayarları denedim.Turtle Beach 700pden bile daha az sesi vardı.Kablolu olanlarla ilgili sanırım daha az şikayet var.Aynı zamanda ürünü teknosadan aldım ve herhangi bir videoyu durdugum zaman bazen sağ kulakdan tiz bir cızırtı gelmeye devam ediyodu.Sesler bazen kendi kendine kısılıyordu veya garipleşiyordu.Belki benim şansıma öyle bir kulaklık geldi ama Teknosa iade konusunda çok sıkıntılı oldugu için kendim satmaya karar verdim.Amazondan vs alınacaksa alıp denemek mantıklı olabilir.

Evet kablosuz kullandım.Ngenuity ve microsoft store dan dsx kurdum.Burda ve redditte gördüğüm tüm ayarları denedim.Turtle Beach 700pden bile daha az sesi vardı.Kablolu olanlarla ilgili sanırım daha az şikayet var.Aynı zamanda ürünü teknosadan aldım ve herhangi bir videoyu durdugum zaman bazen sağ kulakdan tiz bir cızırtı gelmeye devam ediyodu.Sesler bazen kendi kendine kısılıyordu veya garipleşiyordu.Belki benim şansıma öyle bir kulaklık geldi ama Teknosa iade konusunda çok sıkıntılı oldugu için kendim satmaya karar verdim.Amazondan vs alınacaksa alıp denemek mantıklı olabilir.
ilginç sorunlar yaşamışsınız size bozuk ürün satmış olabilirler, ayarları yapmadan önce beni de rahatsız ediyordu kulaklık ayarını çekince süper oldu özellikle cızırtı olması büyük sorun ülke de düzgün eşya satan yer kalmadı maalesef.

aga ses niye öyle az geliyomus peki cozum falan oldumu

ilginç sorunlar yaşamışsınız size bozuk ürün satmış olabilirler, ayarları yapmadan önce beni de rahatsız ediyordu kulaklık ayarını çekince süper oldu özellikle cızırtı olması büyük sorun ülke de düzgün eşya satan yer kalmadı maalesef.
aga 2.9k mıs bu amazonda ordan alınır dimi kulaklık amazondan baya alısveris yaptımda elektronik almadım hic

aga bana yardım edermısın kulaklık gelınce yazsam biraz anlamıyomda ekolayzırdan ben

C3 Kablolu Kullanıyorum, 4k civarına mediamarkttan fiziksel olarak almıştım. Hiç ayar yapmadım, driver indirdiğim gibi sildim.

2.5 - 4K Bandında rakipsiz.

y

aga 2.9k mıs bu amazonda ordan alınır dimi kulaklık amazondan baya alısveris yaptımda elektronik almadım hic

aga bana yardım edermısın kulaklık gelınce yazsam biraz anlamıyomda ekolayzırdan ben
yardımcı olurum etiketlemen veya dm üzerinden yazman yeterli ve evet amazon en güvenlisi denebilir.

Microsoft store dan dsx kurduktan sonra ses seviyesi biraz daha yükseldi.Ama ben mi çok beklentiliydim ya da bana gelen kulaklıkda mı sıkıntı vardı bilmiyorum , beklentimin çok altında kaldı.

Cloud 3 ü 3200 TL ye alıp 1 ay sonra aynı fiyata satmıştım.Gerçekten parasını hak etmeyen bir kulaklık.Kronik sorunu çok fazla,ses kalitesi verdiginiz paraya degmiyor.Eğer aradığınız şey konfor ve uzun şarj süresiyse alın.
DTS@

y

yardımcı olurum etiketlemen veya dm üzerinden yazman yeterli ve evet amazon en güvenlisi denebilir.
anladım sanırım bunu alcam ama cloud 2 yerine en kotu olmazsa hata cıkarsa ıade yaparım

C3 Kablolu Kullanıyorum, 4k civarına mediamarkttan fiziksel olarak almıştım. Hiç ayar yapmadım, driver indirdiğim gibi sildim.

2.5 - 4K Bandında rakipsiz.
aga 2.8k fiyat iyi mi? peki sence

aga 2.8k fiyat iyi mi? peki sence
Kablolu içinse ortalama fiyat. Yanlış hatırlamıyorsam en dip fiyatı 2.3k civarıydı o da uzun süredir daha gelmedi.

Nereden alıyorsunuz ve satıcı kim ? Bence alınır fiyatta.

Kablolu içinse ortalama fiyat. Yanlış hatırlamıyorsam en dip fiyatı 2.3k civarıydı o da uzun süredir daha gelmedi.

Nereden alıyorsunuz ve satıcı kim ? Bence alınır fiyatta.
amazon aga satıcıda amazon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,963
Üyeler
183,363
Son üye
bonustreni2025
Geri