❌İndirim Bitti! STOK BİTTİ // EĞİTİM İNDİRİMİ İLE SAMSUNG ODYSSEY OLED G6 G61SD 16.799 TL

Dayanamadım 4 taksitle çektim laptopa takar kullanırım artık

ben de satın aldım peşin fiyata 4 taksit yapılması da güzelmiş bu imkan kaçmaz

Arkadaşlar 4K olan versiyon (G80SD) stoklarda var mı? Öğrenci olmadığım için bakamıyorum ama eger varsa bir arkadastan rica edip alacağım

fps oyunları için hangisi sizce oledde hareket bulanıklığı yok ama 240 hz rogda hafif bulanıklık var ama 380hz
eğer sadece fps oyunları oynuyorsanız hz yüksek olan monitörü almak sizin için ciddi fark olacaktır ama oled 240 yada ips 380 den ziyade bu fark çok olmadığı için oled in keyfinden vazgeçilmez ha ama dersen 500 hz 600 hz o zaman işler değişir direk 500 hz olan monitörü almanızı tavsiye ederim, ama tekrar diyorum fps oyuncusu iseniz yok arada dereceli atıyorum arada film izliyorum diyorsanız isterse 1000 hz olsun oled monitörün tadını hiçbir ips ekran veremez.

Arkadaşlar 4K olan versiyon (G80SD) stoklarda var mı? Öğrenci olmadığım için bakamıyorum ama eger varsa bir arkadastan rica edip alacağım

bunlar var gördüğüm kadarıyla

1752504068297.webp
1752504077252.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27" 240 Hz OLED için
Windows ayarlarından HDR açın
bunu windows store'dan indirin
Ayar yaparken 3 aşama gelecek karşınıza
ilk ayarı en sola çekin
sonraki 2 ayarı 1000'e getirin.
HDR size 1000 Nits Peak Brightness verecektir.

bunlar var gördüğüm kadarıyla

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

27" 240 Hz OLED için
Windows ayarlarından HDR açın
bunu windows store'dan indirin
Ayar yaparken 3 aşama gelecek karşınıza
ilk ayarı en sola çekin
sonraki 2 ayarı 1000'e getirin.
HDR size 1000 Nits Peak Brightness verecektir.
Çok teşekkürler. 4K olanın yeni versiyonu var gördüğüm kadarıyla, ama o da eskisinden daha pahalı tabi.

elimdeki g65b iade almazlar demi 3-4 ay oldu :D bunu alayım

hocam hz farkı fark ettiriyor mu g6 oled ile rog 380 monitörünüz arasında

valla aşırı bir fark yok benim gözlemlediğim, ama şunu açıkça söyleyebilirim ki OLED'de ghosting yok ve tepkime hızı daha iyi

Fps oyunlarını hiç oynamıyorum aklımda 34 inç olanı var oda 23.800 e düşmüş acaba aradaki farka değer mi diye düşünüyorum. Sizce değer mi 34 uwide deneyenlerden var mı aranızda

Bu monitörü kurdum elimde vg27aq1a var renk olarak vs ahım şahım bi fark göremedim . Genelde ASUS monitörler ips de başarılı olduğu için sanırım . Fakat en büyük sorun warzone oynarken koşmalarda dönmelerde ekran titremesi olması . Bunu nasıl düzeltiriz. Resmen midemi bulandırdı ASUS yağ gibi akarken öbürü sanki zorlanıyor titriyor gibi oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,444
Üyeler
184,162
Son üye
neurtal
Geri