eğer sadece fps oyunları oynuyorsanız hz yüksek olan monitörü almak sizin için ciddi fark olacaktır ama oled 240 yada ips 380 den ziyade bu fark çok olmadığı için oled in keyfinden vazgeçilmez ha ama dersen 500 hz 600 hz o zaman işler değişir direk 500 hz olan monitörü almanızı tavsiye ederim, ama tekrar diyorum fps oyuncusu iseniz yok arada dereceli atıyorum arada film izliyorum diyorsanız isterse 1000 hz olsun oled monitörün tadını hiçbir ips ekran veremez.fps oyunları için hangisi sizce oledde hareket bulanıklığı yok ama 240 hz rogda hafif bulanıklık var ama 380hz
Arkadaşlar 4K olan versiyon (G80SD) stoklarda var mı? Öğrenci olmadığım için bakamıyorum ama eger varsa bir arkadastan rica edip alacağım
Çok teşekkürler. 4K olanın yeni versiyonu var gördüğüm kadarıyla, ama o da eskisinden daha pahalı tabi.bunlar var gördüğüm kadarıyla
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
27" 240 Hz OLED için
Windows ayarlarından HDR açın
bunu windows store'dan indirin
Ayar yaparken 3 aşama gelecek karşınıza![]()
Windows HDR Calibration - Windows’ta ücretsiz indir ve yükle | Microsoft Store
Bu uygulama, HDR ekranınızı HDR oyunları (Auto HDR dahil) ve Windows 11 bilgisayarınızdaki diğer HDR içerikleri için iyileştirecek şekilde ayarlamanıza olanak tanır. Ekranınıza uygun yeni bir renk profili oluşturmak için bir dizi adımı izleyerek minimum ve maksimum parlaklık düzeylerinin yanı...apps.microsoft.com
ilk ayarı en sola çekin
sonraki 2 ayarı 1000'e getirin.
HDR size 1000 Nits Peak Brightness verecektir.
elimdeki g65b iade almazlar demi 3-4 ay oldubunu alayım
hocam hz farkı fark ettiriyor mu g6 oled ile rog 380 monitörünüz arasındayok canım sende![]()
hocam hz farkı fark ettiriyor mu g6 oled ile rog 380 monitörünüz arasında