D3ATHLY
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,068
Link var mı dediğiniz tv için
yok hocam saçmalıyordu arkadaş kendine gelmesini sağladım. Öyle bir cihaz yok
Link var mı dediğiniz tv için
1 ay sonra bu monitörü 8 bit 360hz yapmayı denicem firmware den kısıtlama falan yoksa olmaması için sebep yok.
Elinde olan meraklılar da deneyebilir tabii limit olabilir.
HDMI 2.1 ile kullanın gpu desteği varsa DP 1.4 den iyi
AMD ayarlarından dene. Biti 8 bite çek önce 241Hz dene önce 241 de out of range gibi bir hata verirse olmaz zaten koruması vardır.cru ile denedim dp ile olmadı oc
AMD ayarlarından dene. Biti 8 bite çek önce 241Hz dene önce 241 de out of range gibi bir hata verirse olmaz zaten koruması vardır.
DP1.4 10bit de 275-280 max olur muhtemelen DSC falan olmadan
AMD ayarlarından dene. Biti 8 bite çek önce 241Hz dene önce 241 de out of range gibi bir hata verirse olmaz zaten koruması vardır.
panel aynı olmasına rağmen neden 360hz olmuyor çok ilginç
tamamdır eve geçince bir deneyim teşekkürler
dp 1.4 ile hdmi 2.1 arasında görüntü farkı var mı hocam bende 2. monitör hdmi hdmi slotu dolu ekran kartındayazılımsal kısıtlamadır diye düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada DPI 1.4 yerine HDMI 2.1'e geçtim, 10 bit görünen AMD ayarı 12 bit olarak güncellendi, 12 bit kullanıyorum galiba bu daha iyidir.
dp 1.4 ile hdmi 2.1 arasında görüntü farkı var mı hocam bende 2. monitör hdmi hdmi slotu dolu ekran kartında
CVT seç
CVT seçsunumu
Zamanlayıcı kısmında
hocam rica etsem karşılaştırabilmek adına görsel atabilme şansınız var mıdır monitör hakkında beğendiniz mi almaya değer mi?