tayyip28
80+
- Reaksiyon skoru
- 63
Çok fark olmaz zrn film izlicrz arkadaş bana göre realme 12litr’da olur tabi kendisi bilir yinede iyi kullanırsa bi sıkıntı çıkmaz888 değil 8 Gen 1 var S22 de, 888 S21FE de![]()
Çok fark olmaz zrn film izlicrz arkadaş bana göre realme 12litr’da olur tabi kendisi bilir yinede iyi kullanırsa bi sıkıntı çıkmaz888 değil 8 Gen 1 var S22 de, 888 S21FE de![]()
Amaç Film İse Tablet AlÇok fark olmaz zrn film izlicrz arkadaş bana göre realme 12litr’da olur tabi kendisi bilir yinede iyi kullanırsa bi sıkıntı çıkmaz
Telefon önerisi istemiş hem 12lite’da amoled ekran var be yeterli işlemcisi kötü ama çoksa önemli değildir onun için 685 varAmaç Film İse Tablet Al![]()
Benimde hep gönlüm a36 dan yanaydı öyle düşünüyodum ama s21 fe daha cazip geliyor 4 k 60 fps kaplosuz şarj bu 2 özellik zaten çok önemli baya kafaları karıştırıyor eskide olsa ve tabi s serisi daha lüks daha karizmas21fe alınmaz kronik işlemci ve batarya sorunu mevcut üstelik yazılım olarakta bitti sayılır .
A36 5G Makul Alınır .
O Özellikler Benide Cezbetti Zamanında Ama A36 5G Aldığıma Pişman Değilim .Benimde hep gönlüm a36 dan yanaydı öyle düşünüyodum ama s21 fe daha cazip geliyor 4 k 60 fps kaplosuz şarj bu 2 özellik zaten çok önemli baya kafaları karıştırıyor eskide olsa ve tabi s serisi daha lüks daha karizma
İnsanlar neler kullanıyorda sorun çıkarmıyor aslında 21 femi çıkarcak ama tabi sende iyi yapmışsın yeni güncel şey güzeldirO Özellikler Benide Cezbetti Zamanında Ama A36 5G Aldığıma Pişman Değilim .
S21 Fe'nin Kronik Sorunları İle Uğraşamam .
Hep bu profil yüzünden bukadar cevap geldi biliyorum bende bundan sonra konuyu açmadan önce profilimi değişeceğimiletişim ve video izlemek için kullanıcam(ikinci el)
İnan Sorun Teşkil Ediyordur İşlemicisi Kronik Isınıyor Şarjı Sömürüyor Bu Yüzden Yazılım Ne Kadar İyi Olursa Olsun İşlemciden Dolayı Batarya Sıkıntı Yaratıyor İlerde Sıcaklıktan Dolayı Ekranda Yanmalar Gölgelenmeler Oluşuyor V.b Çok Şey Sayabilirim Sana . İstersen Bu Telefon S22 Olsun Hocam Aynı Sorunları Teşkil Ediyor .İnsanlar neler kullanıyorda sorun çıkarmıyor aslında 21 femi çıkarcak ama tabi sende iyi yapmışsın yeni güncel şey güzeldir
Bilmiyorum hocam bu ısınma yanma şeylerini en çok a36 ya söylüyolardı aslında amaİnan Sorun Teşkil Ediyordur İşlemicisi Kronik Isınıyor Şarjı Sömürüyor Bu Yüzden Yazılım Ne Kadar İyi Olursa Olsun İşlemciden Dolayı Batarya Sıkıntı Yaratıyor İlerde Sıcaklıktan Dolayı Ekranda Yanmalar Gölgelenmeler Oluşuyor V.b Çok Şey Sayabilirim Sana . İstersen Bu Telefon S22 Olsun Hocam Aynı Sorunları Teşkil Ediyor .
A36 Isınmıyor Demiyorum Ama En Azından Kronik Bir Sorun Değil .Bilmiyorum hocam bu ısınma yanma şeylerini en çok a36 ya söylüyolardı aslında ama
samsunghangi telefondan bahsediyorsun kanka