10-12 bin tl arası telefon önerisi

s21fe alınmaz kronik işlemci ve batarya sorunu mevcut üstelik yazılım olarakta bitti sayılır .

A36 5G Makul Alınır .
Benimde hep gönlüm a36 dan yanaydı öyle düşünüyodum ama s21 fe daha cazip geliyor 4 k 60 fps kaplosuz şarj bu 2 özellik zaten çok önemli baya kafaları karıştırıyor eskide olsa ve tabi s serisi daha lüks daha karizma

Benimde hep gönlüm a36 dan yanaydı öyle düşünüyodum ama s21 fe daha cazip geliyor 4 k 60 fps kaplosuz şarj bu 2 özellik zaten çok önemli baya kafaları karıştırıyor eskide olsa ve tabi s serisi daha lüks daha karizma
O Özellikler Benide Cezbetti Zamanında Ama A36 5G Aldığıma Pişman Değilim .

S21 Fe'nin Kronik Sorunları İle Uğraşamam .

İnsanlar neler kullanıyorda sorun çıkarmıyor aslında 21 femi çıkarcak ama tabi sende iyi yapmışsın yeni güncel şey güzeldir
İnan Sorun Teşkil Ediyordur İşlemicisi Kronik Isınıyor Şarjı Sömürüyor Bu Yüzden Yazılım Ne Kadar İyi Olursa Olsun İşlemciden Dolayı Batarya Sıkıntı Yaratıyor İlerde Sıcaklıktan Dolayı Ekranda Yanmalar Gölgelenmeler Oluşuyor V.b Çok Şey Sayabilirim Sana . İstersen Bu Telefon S22 Olsun Hocam Aynı Sorunları Teşkil Ediyor .

İnan Sorun Teşkil Ediyordur İşlemicisi Kronik Isınıyor Şarjı Sömürüyor Bu Yüzden Yazılım Ne Kadar İyi Olursa Olsun İşlemciden Dolayı Batarya Sıkıntı Yaratıyor İlerde Sıcaklıktan Dolayı Ekranda Yanmalar Gölgelenmeler Oluşuyor V.b Çok Şey Sayabilirim Sana . İstersen Bu Telefon S22 Olsun Hocam Aynı Sorunları Teşkil Ediyor .
Bilmiyorum hocam bu ısınma yanma şeylerini en çok a36 ya söylüyolardı aslında ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,853
Üyeler
196,829
Son üye
saalikivi
Geri