Rdr2'nin fiyatı yaşına göre fazla. Rockstar'ı öve öve bitiremedikleri için hem Türkçe dil desteği olmadan hem de düzgün fiyatlandırma olmadan Türk müşterilerine kakıyorlar.
Listede en pahalısı da o nasıl eskiyse.
CP2077'nin 400 TL olup Rdr2'nin 600 TL olması şaka gibi. 150 TL daha koy Ultimate CP2077 al en azından güncel oyun oynarsın her ne kadar Red dead 2'de güzel olsa bile. CD projekt red Türkleri net önemseyen bir firma.
Listede en pahalısı da o nasıl eskiyse.
CP2077'nin 400 TL olup Rdr2'nin 600 TL olması şaka gibi. CP2077 al dlcler ile fifti fifti olacaklar. CD projekt red Türkleri net önemseyen bir firma.
Dead Cells de kesinlikle listeye girmeli bence, almışken en azından 3lü dlc paketini de alın.Castlevania dlcsi de çok güzel ama oyun+3 dlcden daha pahalı.
O tarz başka oyun var mı ilk defa bir oyunu neredeyse seri şeklinde tamamen bitirdim oynaması aşırı zevkli şimdi linçleyebilirsiniz ama gta v de orjinalinde 400 saate yakın daha önce korsandı ve korsan gta 4 te de en az 500/600 saatini harcayan birisi olarak hikayelerini asla bitirmedim sadece modlar ekleyip başka oyunların haritası gibi yada grafik araba tarzı çok sarıyordu .
O tarz başka oyun var mı ilk defa bir oyunu neredeyse seri şeklinde tamamen bitirdim oynaması aşırı zevkli şimdi linçleyebilirsiniz ama gta v de orjinalinde 400 saate yakın daha önce korsandı ve korsan gta 4 te de en az 500/600 saatini harcayan birisi olarak hikayelerini asla bitirmedim sadece modlar ekleyip başka oyunların haritası gibi yada grafik araba tarzı çok sarıyordu .
Bende ilk başta önyargılı olarak aldım fakat oyunda ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesinin yanından geçerken dedim ki kendi kendime galiba değdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben DLC olmadan iki kere oyunu bitirdim. 3. oynamak için bu sefer DLC aldım. Herkes öve öve bitiremiyor vardır bir kerameti diye aldım. Ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesi yan DLC görevi başlangıç bölgesine girdim şöyle bir baktım tabii ana ve yan görevleri bitirip başlayacağım dedim ki kendi kendime bu fiyata değdi galiba...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnsanlar güçlü veya güçsüz sistemlerinde virüsle uğraşmamak için satın alıyor. Özellikle Türkçe dil desteği olan oyunları desteklemek için de dahil.