❌İndirim Bitti! İyzico Ve Parolapara'dan FC 26 Alımına 3300TL Cashback!

Öncelikle toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız.
İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D bu tamamen size kalmış. Ben FC26 yeni çıktı diye dedim.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa iki konuya bakabilirsiniz;

hocam kullanmak için 18 yaş üstü mü gerekiyor

hocam kullanmak için 18 yaş üstü mü gerekiyor
Bilmiyorum dostum ben 25'im :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selam hocam. iyzico için kendi şahsi hesabımdan yaptım, aile üyelerinin numarasıyla hesap oluşturacağım ama aklıma bir şey takıldı, acaba hesabı doğrulamadan yapabilir miyiz? canlılık onayı falan istiyor çünkü.
Muhtemelen yapılmaz ama canlılık doğrulama zor değil ki.
Ben bizimkiler sabah işe giderken salonda yaptırıyordum sjsjsjsjs.

Öncelikle toplamda 75$'lık Steam cüzdan kodu alacağız.
İsterseniz gidin skin alın, isterseniz başka oyun alın isterseniz de GTA 6 için bekletin :D bu tamamen size kalmış. Ben FC26 yeni çıktı diye dedim.
Bu yöntem için daha önce hiç alışveriş yapılmamış 3 adet iyzico ve parolpara hesabına ihtiyacımız var. Bu hesaplar Sizin,annenizin ve babanızın hesabı olabilir.

1- 3 adet İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2- İyzico ilk alışverişe 500TL ve Oyunfor'da 1000 lira alışverişe 200TL cahback veriyor.
3- Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz. Parolapara'da 400TL cashback veriyor.
4- oyunfor.com'a girip 2 adet 10$ ve bir adet 5$ olmak üzere toplamda 3 adet Steam cüzdan kodunu sepete ekliyoruz. 3 cüzdan kodu 1045TL yapıyor.
5- Oyunu alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
6- İyzico İlk alışverişten 500TL+ İyzico Oyunfor kampanyasından 200TL+ Parolpara'dan ise 400TL yani toplam 1100TL Cashback'imiz hayırlı olsun.
7- Bu işlemi 3 hesap içinde yapıyoruz. Totalde Steam hesabımıza 25$+25$+25$=75$ ekliyoruz. Cashback olarak ise 3300TL Cashback kazanmış oluyoruz.
8- Parolpara cahbackleri ibana yatıyormuş yani nakit olarak çekebiliyoruz. İyzico'lar ise galiba vodafone pay ile çekiliyormuş. Ama daha önce hiç yapmadığım için tam bilmiyorum.
9-Yani Totalde 1045x3=3135TL harcıyoruz ve 3300TL cashback kazanmış oluyoruz.

Linkler;

Alıntıyı görüntüle

Bu yöntem hakkında aklınızda soru işareti varsa iki konuya bakabilirsiniz;

Arkadaşlar oyunfor konusundan bağımsız ben mesela gaminggenden bir ürün alacağım fakat parolapara hesabımın kayıtlı olduğu telefon numaramla açmış olduğum iyzico hesabındaki kampanyayı kullandım. Ben kendi parolaparamla başka birisinin iyzico hesabını birleştirebiliyor muyum?

Hocam steamdan oyun alırken iyzico ile ödeme seçeneğini bulamadım ama

iyzico hesabı doğrulamadan yaparsak geçerli olur mu hediyeyi istanbulkarta vb yine çekilebilir mi? iyzico hesabımı bilmedikleri hatalarından dolayı doğrulamıyolar 2 haftadır.
selam hocam. iyzico için kendi şahsi hesabımdan yaptım, aile üyelerinin numarasıyla hesap oluşturacağım ama aklıma bir şey takıldı, acaba hesabı doğrulamadan yapabilir miyiz? canlılık onayı falan istiyor çünkü.
hayır iyzico hesabını doğrulamanız gerekmiyor.

Parolaparada ibanı yazarken hesap adı mesela annemizse kendi bankamıza yatırabiliyor muyuz

Benim beynim yetmedi uykum var diye mi bilmiyorum şimdi diyelim bankada 3135 tl olsa işin sonunda bankada hem 3300 tl hemde steamde 75 dolar mı olmuş oluyor ben mi yanlış anladım hocam :D
Bilmiyorum dostum ben 25'im :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen yapılmaz ama canlılık doğrulama zor değil ki.
Ben bizimkiler sabah işe giderken salonda yaptırıyordum sjsjsjsjs.

Benim beynim yetmedi uykum var diye mi bilmiyorum şimdi diyelim bankada 3135 tl olsa işin sonunda bankada hem 3300 tl hemde steamde 75 dolar mı olmuş oluyor ben mi yanlış anladım hocam :D
Evet.
Ama bankada olmayacak. Cashback olarak hesabında olacak.

Geri