🔥İndirim Cosori AirFryer Fritöz 5.5L 1209₺ Beyaz Renk🔥🔥

Tam olarak ne işe yaradığından emin değilim ama anlık gazla alıverdim 1109 TL, umarım beğeniriz.

Teşekkürler satın aldım. Daha önce Airfryer kullanmadım, hiç yağ koymadan patates tavuk falan olur mu sizce
Oluyor hocam ben öyle yapiyorum zaten ama fıs fıs ile yağ püskürtende var tercihe göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tam olarak ne işe yaradığından emin değilim ama anlık gazla alıverdim 1109 TL, umarım beğeniriz.
Bu paraya daha iyisi yok zaten fiyatinin hakkini fazlasiyla verecektir

a101 de ince kesilmiş patates kızartrması oluyor dondurulmuş. Bunu 200 derece 12 dakikaya ayarlayın her 4 dakika da bir karıştırın. Tadı cips gibi fena oluyor.

Veya daha iyi tarif varsa önerilere açığım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tavuk but v.s pişiriyorsun.
Kızartma yapıyorsun ama evde kestiğim patateslerden bi verim alamadım dondurulmuşlar daha iyi.
Et pişirmeyi denemedim balık ise baya iyi pişiriyor balığı.

İhtiyacım olduğunu düşünmüyorum ama daha da düşmez diyerek aldım. Aldıktan sonra iyi ki dedirtir mi ?

Ben bu kadar özenli hazırlanmış kutu görmedim daha önce. Tarif kitabı, kullanım kılavuzu, kutusu çok güzel. Kocaman tarif kitabı çıktı

Arkadaşlar ürünün wifi bağlantısı yok değil mi? Yoksa ben mi yapamadım? İçinden çıkan kağıtlarda karekod ile sync uygulaması indirdim ama hiç bir model numarası bize uymuyor. En yakın 159 numara var ama bizimkisi 158.

Geri