❌İndirim Bitti! SHENZHENAUDIO İndirimleri!

Linsoul siparişleri sorunsuz gelirse sonraki indirimde ben linsouldan alıcam. Vergiye bağlı olarak daha da uyguna gelebilir. Hifigo kargo ücreti olmasa orada da güzel iemler var.
Bu arada sizinki hangi model iem?
O kadar bekledim ve diğer kişiler gibi gümrükten geçen ürünümü istiyorum. ilgili bir muhattap bulamıyoruz, belki kaybettiler, belki çaldılar belki başka bir şey ama ürün gümrükten geçti bunu gördük, sonrasında yapması gereken işi yapmayan hangi apt*l firmaysa çok kötü şeyler söylemek geliyor içimden. Ben dümdüz ürünümü istiyorum, diğer insanlara nasıl ulaştıysa aynı şekilde ürünümü bekliyorum. model simgot em6l

O kadar bekledim ve diğer kişiler gibi gümrükten geçen ürünümü istiyorum. ilgili bir muhattap bulamıyoruz, belki kaybettiler, belki çaldılar belki başka bir şey ama ürün gümrükten geçti bunu gördük, sonrasında yapması gereken işi yapmayan hangi apt*l firmaysa çok kötü şeyler söylemek geliyor içimden. Ben dümdüz ürünümü istiyorum, diğer insanlara nasıl ulaştıysa aynı şekilde ürünümü bekliyorum. model simgot em6l
Bakalım hocam aşırı emin konuştular 7 gün içerisinde güncelleme olmazsa para iadesi yapıcaz dediler. Muhtemel bu hafta sürat kargoya verilebilir gibime geliyor.

varken cop bunlar
Dongguan yuanze bu Shenzen Yuanze desen anlarım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bakalım hocam aşırı emin konuştular 7 gün içerisinde güncelleme olmazsa para iadesi yapıcaz dediler. Muhtemel bu hafta sürat kargoya verilebilir gibime geliyor.
Hocamlar ürünleriniz umarım ulaşır. Ne aldınız acaba ?

Dongguan yuanze bu Shenzen Yuanze desen anlarım :D

Hocamlar ürünleriniz umarım ulaşır. Ne aldınız acaba ?
Simgot ew300 almıştım hocam. Hatta sizlemi konuşmuştuk ew200 almıştım sonra degistirip 300e çevirmiştim 😂

Önceden bu imile ın istanbul da yeri gözüküyordu şimdi gözükmüyor. Telefon numaralarını bilen var mı arıyım ben.

Önceden bu imile ın istanbul da yeri gözüküyordu şimdi gözükmüyor. Telefon numaralarını bilen var mı arıyım ben.
bende bilsem bende arayacam valla hocam böyle sorumsuzluk olamaz ya

Bendim galiba. Gelirse uzmeyecek EW300 ama nasip işte. Yalnız başta alışmanız lazım diyor herked sahnesi çok geniş bir kulaklık.
bakalım hocam bu vakte kadar kullandığım en yüksek kulaklık anker q30 şuanda kullanıyorumda bide buds fe var bana çağ atlatması lazım o kulaklığın yoksa beklediğime değmez :ROFLMAO:

Valla bulursanız, adresi, telefon numarası vs, istanbula gittiğim de giderim. bir şey çıkar mı bilmem ama
bende bilsem bende arayacam valla hocam böyle sorumsuzluk olamaz ya

bakalım hocam bu vakte kadar kullandığım en yüksek kulaklık anker q30 şuanda kullanıyorumda bide buds fe var bana çağ atlatması lazım o kulaklığın yoksa beklediğime değmez :ROFLMAO:
Ben yerleri küçükçekmece de diye hatırlıyorum ama şimdi bakıyorum bi adres çıkıyor o da esenyurt'ta ben mi yanlış hatırlıyorum acaba. Imile de değil mel lojistik diye bir firma çıkıyor.

Dostlar bu şaka mı ? Imile üzerinden kargomu sorgulattım böyle gözüküyor dalgamı geçiyorlar bizle ?

Ekler

• 1754391497138.webp
    1754391497138.webp
    25.8 KB · Hit: 40
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,681
Üyeler
187,957
Son üye