atar1993
80+
- Reaksiyon skoru
- 145
9070 XTnin genel bir driver sorunu yok. Sadece bazı sistemlerde DDU bile işe yaramıyor temiz format gerekiyor o kadar. Nvidianın facia driver sorunu göz önüne alındığında hiçbir sorunu yok desek yeridir. Son olarak CW sorunu olma ihtimali %30 civarında. Çok aşırı CW'li denk gelmesi olasılığıda çok nadir.
Yazdığım inceleme yazısı buradadır:
Yazdığım inceleme yazısı buradadır:
Merhaba Donanım Arşivi sakinleri.
Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda üzmeyecek gibi duruyor şimdilik. Arka plaka fazla ağır görünüyor. Ayrıca 12 vhpwr bağlantısı yapılabilen ve bağlandığı yer gizlenilebilen bir özellikle geliştirilmiş. Bazı testlerde RX 6900 XT Nitro+ SE'deki yaptığım testlerle kıyaslamalı olarak ekliyorum.
1- GPU-Z bilgileri:
Boşta 2 monitör bağlıyken...
Sapphire RX 6900 XT Nitro+ SE modeli kullanıcısıyım. Yeni sistemimde RX 9700 XT ekran kartına geçiş yaptım. Malzeme kalitesi olarak önceki nesillerdeki Nitro+ modelleri gibi kaliteli işçilik çıkartmışlar. Sıcaklık konusunda, ses konusunda, teknoloji konusunda üzmeyecek gibi duruyor şimdilik. Arka plaka fazla ağır görünüyor. Ayrıca 12 vhpwr bağlantısı yapılabilen ve bağlandığı yer gizlenilebilen bir özellikle geliştirilmiş. Bazı testlerde RX 6900 XT Nitro+ SE'deki yaptığım testlerle kıyaslamalı olarak ekliyorum.
1- GPU-Z bilgileri:
Boşta 2 monitör bağlıyken...
- atar1993
- Cevaplar: 31
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri