2. el mi alsam ne yapsam bilemedimAlalı baya bir zaman geçti, daha hiç bir sorun yaşamadım f75te. Kullandığım en iyi klavyelerden kendisi.
sorun olmadığı sürece edemiyorsun
Bende 700 aldım sipariş ekranında KDVsiz fiyatı gösteriyorhocam bu hoporloru nası 582 ye aldınız bende 700
"değmez" diyenler neye göre diyor onu merak ediyorum. gayette alınırKlavyeyi aldım ama kararsız kaldım niye bilmiyorum, iyi diyen var, değmez diyen var
yanlışım yok. ben kulaklığı iade demedimAlıntıyı görüntüle
Edebiliyorsun hocam sözleşme de bu şekilde belirtilmiş. Yanlışınız var.
Kulaklık hijyen sınıfına giriyor hocam. Kutusu açılmış ise satıcının iadeyi kabul etmesi zorunluluğu kalkıyor. İsterse iadenizi kabul etmez edemezsiniz."değmez" diyenler neye göre diyor onu merak ediyorum. gayette alınır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yanlışım yok. ben kulaklığı iade demedim
Aldım bendeBende 700 aldım sipariş ekranında KDVsiz fiyatı gösteriyor
Valla eğer güzel bir fiyata bulabilirseniz alın derim.2. el mi alsam ne yapsam bilemedim
1500'e az kullanılmış 2. El F75 varken alınmaz."değmez" diyenler neye göre diyor onu merak ediyorum. gayette alınır
farede mi hijyen?Kulaklık hijyen sınıfına giriyor hocam. Kutusu açılmış ise satıcının iadeyi kabul etmesi zorunluluğu kalkıyor. İsterse iadenizi kabul etmez edemezsiniz.
İlk klavyem olucak, araştırdım biraz en mantıklısı bu geldi bu fiyata"değmez" diyenler neye göre diyor onu merak ediyorum. gayette alınır
Facbook'ta satıyordunuz zaten. sattınız mı?1500'e az kullanılmış 2. El F75 varken alınmaz.
Ha hissiyatı fena değil, şimdi de aldım 1 tane yanına da mousepad yağ gibi kaydı ancak bütçe varsa F75 tavsiyemdir