❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 12/8 indirimleri başladı

Projeksiyona ne diyorsunuz onu da alasım var. Kullanan bilen biri var mı?

beyler şu 600 tl lik wireless mouse alınır mı? razer deathader essentialım var ondan iyi midir?

farede mi hijyen?
Orasını bilemem dostum. Markaya kızgınlığınız yorumlarınıza yansıyor bilginiz olsun.
Sözleşme de bu madde varken hijyen sınıfı haricindeki satın aldığınız bütün ürünleri 14 gün içerinde sebep göstermeden iade hakkı mevcut.
Kabul etmiyorlar ise ürünü doya doya kullanın, aynı zamanda da THH üzerinden şikayet kaydı oluşturun, zaten lehinize sonuçlanır. 3 Ay kullanıp kullanılmış haliyle iade edersiniz :)

Projeksiyona ne diyorsunuz onu da alasım var. Kullanan bilen biri var mı?
Bende sordum da kullanan yok galiba, birkaç yerden baktım yorumlarına kargosal sebeplerden ekranda siyah noktalar olabiliyormuş.
Ekran parlaklığı düşük diyorlar telefon ekranını kısarsın öyle bakarsın gibi gözüküyor falan demişler. Bir de kenarlar biraz silik bulanık gibi netlik az demişler.

Orasını bilemem dostum. Markaya kızgınlığınız yorumlarınıza yansıyor bilginiz olsun.
Sözleşme de bu madde varken hijyen sınıfı haricindeki satın aldığınız bütün ürünleri 14 gün içerinde sebep göstermeden iade hakkı mevcut.
Kabul etmiyorlar ise ürünü doya doya kullanın, aynı zamanda da THH üzerinden şikayet kaydı oluşturun, zaten lehinize sonuçlanır. 3 Ay kullanıp kullanılmış haliyle iade edersiniz :)
kulaklığı babama verdim, Fuxi H3'te devam artık.

Düzeltme: bir arkadaş konu da "bir gün öncesinden konu açan var" Demiş, öncelikle bir gün öncesi değil, 18 saat öncesi açıyorum. Burada insanlar daha erken haberi olsun diye indirim başlayınca açmıyorum. Aynı zamanda Happy Hour'un ana konusu olması da saçma. İndirim olunca konu açmadan nasıl haberdar olacağız? Gaming Gecesi değil bu.

Önceki konum haksız yere kapandığı için bir daha açıyorum, şimdide çoklu konudan uyarı verirler işte ne beklersin.

KB884L Brown 1100₺

H2039BG 1400₺

MS9066SE

MP830 XL 100₺

M9030 ULTRA 1000₺

TW915E 600₺

Hakii Mix-V 700₺

W320 500₺

PJ215 Pro 3000₺

SK770BT 700₺
Mousepadden cektım bı tane

Havit Gamenote MS966SE Wireless Gaming Mouse - Beyaz bu alınır mı?

Geri