Orasını bilemem dostum. Markaya kızgınlığınız yorumlarınıza yansıyor bilginiz olsun.farede mi hijyen?
Boyutunu masama uydurabilseydiö ben de almayı düşünüyordum ama masada kullanan fotoğraf bulamadımbu hoporlorü çektimde hiç inceleme yok internette iyi mi emin misiniz?![]()
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantı
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantıwww.havitstore.com.tr
Bende sordum da kullanan yok galiba, birkaç yerden baktım yorumlarına kargosal sebeplerden ekranda siyah noktalar olabiliyormuş.Projeksiyona ne diyorsunuz onu da alasım var. Kullanan bilen biri var mı?
3 5 kisi yapis demis bende cektim bitane bakicaz.bu hoporlorü çektimde hiç inceleme yok internette iyi mi emin misiniz?![]()
Havit Gamenote SK770BT RGB Bluetooth Masaüstü Oyuncu Hoparlörü BT 5.3 Bağlantıwww.havitstore.com.tr
kulaklığı babama verdim, Fuxi H3'te devam artık.Orasını bilemem dostum. Markaya kızgınlığınız yorumlarınıza yansıyor bilginiz olsun.
Sözleşme de bu madde varken hijyen sınıfı haricindeki satın aldığınız bütün ürünleri 14 gün içerinde sebep göstermeden iade hakkı mevcut.
Kabul etmiyorlar ise ürünü doya doya kullanın, aynı zamanda da THH üzerinden şikayet kaydı oluşturun, zaten lehinize sonuçlanır. 3 Ay kullanıp kullanılmış haliyle iade edersiniz![]()
Ses kalitesini bilemem ama 2x5W hoparlörü var. Oldukça düşük bence. Ama bu fiyata değebilir.bu hoporlorü çektimde hiç inceleme yok internette iyi mi emin misiniz?![]()
Mousepadden cektım bı taneDüzeltme: bir arkadaş konu da "bir gün öncesinden konu açan var" Demiş, öncelikle bir gün öncesi değil, 18 saat öncesi açıyorum. Burada insanlar daha erken haberi olsun diye indirim başlayınca açmıyorum. Aynı zamanda Happy Hour'un ana konusu olması da saçma. İndirim olunca konu açmadan nasıl haberdar olacağız? Gaming Gecesi değil bu.
Havit Happy Hour - Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!
Her Salı 18.00’da emsalsiz indirimlerle buluşuyoruz! Alarmını kur, stokları kaçırma!www.havitstore.com.tr
Önceki konum haksız yere kapandığı için bir daha açıyorum, şimdide çoklu konudan uyarı verirler işte ne beklersin.
KB884L Brown 1100₺
![]()
Havit Gamenote KB884L Türkçe RGB Gaming Mekanik Klavye - Siyah
Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Brown Switchwww.havitstore.com.tr
H2039BG 1400₺
![]()
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio
50mm Speaker Wireless Mesafesi 10 m. Şarj Süresi 3 Saat 25MS Gecikme Süresi 341g Toplam Ağırlık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
MS9066SE
![]()
Havit Gamenote MS966SE Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Havit Gamenote MS966SE Kablosuz Gaming Mouse - Beyaz – 3 Mod Bağlantı, 10000 DPI, RGB Aydınlatmawww.havitstore.com.tr
MP830 XL 100₺
![]()
Havit Gamenote MP830 XL 900*300*3mm Gaming Mouse Pad
İnce Gözenekli Tasarım Kaymaz Kauçuk Taban Kusursuz Hareket Kabiliyeti 900*300*3mm Toplam Boyutlar 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
M9030 ULTRA 1000₺
![]()
Havit M9030 ULTRA Amoled HD 46MM Akıllı Saat - Siyah
Havit M9030 ULTRA Amoled HD 46MM Akıllı Saat Siyah Metal Kordonwww.havitstore.com.tr
TW915E 600₺
![]()
Havit TW915E ENC TWS Bluetooth 5.2 Kulaklık - 4 Mikrofonlu, Çift Cihaz Desteği
10mm Dinamik Diyafram IPX5 Sertifikası 8 Saat Tek Kullanım Süresi Çift Telefon ve Cihaz Desteği Bluetooth v5.2 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
Hakii Mix-V 700₺
![]()
Hakii Mix-V Akıllı Kafa Bandı Kulaklık Bluetooth V5.3
22mm Gelişmiş Speaker IPX5 Sertifikası 8 Saat Tek Kullanım Süresi ATS3019E Çip 90gram Toplam Ağırlık 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
W320 500₺
![]()
Havit W320 Hızlı Wireless Şarj, Saat ve Gece Lambası (Fast 15W) - Bej
15W Wireless Şarj RGB Ambiyans Gece Lambası Alarm Dijital Saat USB Output 2 Yıl Distribütör Garantiliwww.havitstore.com.tr
PJ215 Pro 3000₺
![]()
Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0
Havit PJ215 Pro Smart Projeksiyon Cihazı Android TV 9.0 - (4k Desteği Netflix Youtube, Exxen)www.havitstore.com.tr
SK770BT 700₺
![]()
Ses kalitesini bilemem ama 2x5W hoparlörü var. Oldukça düşük bence. Ama bu fiyata değebilir.