stalkerreborn
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Klavyede rapid tap vs gibi özellikler var mı
ben sana bişey diyeyim mi hb üzerinde kule tipi olan ürün arkadaşa aldık, kanatçıklar ezik gelmiş. ben iade yollatırdım. havit aklınca servis yollayıp yenisi ile değişim yapıp, eski kutusuyla geri arkadaşa yollamışlar. havit geri iade politikası olduğunu düşünmüyorum. iade almamak için uğraşan firma gibi göründü.Orasını bilemem dostum. Markaya kızgınlığınız yorumlarınıza yansıyor bilginiz olsun.
Sözleşme de bu madde varken hijyen sınıfı haricindeki satın aldığınız bütün ürünleri 14 gün içerinde sebep göstermeden iade hakkı mevcut.
Kabul etmiyorlar ise ürünü doya doya kullanın, aynı zamanda da THH üzerinden şikayet kaydı oluşturun, zaten lehinize sonuçlanır. 3 Ay kullanıp kullanılmış haliyle iade edersiniz![]()
Normalde iyi ürünlerde kaç Watt oluyor kiSes kalitesini bilemem ama 2x5W hoparlörü var. Oldukça düşük bence. Ama bu fiyata değebilir.
3x2 300-400tl bandındaNormalde iyi ürünlerde kaç Watt oluyor ki
Monster A770 xdsoundbar alacaktım fakat 2x5w gücü var, beğenmezsem iade de edemeyebilirim diye almadımüstüne 60tl kargo nedir
Çok araştırmadan aldım projeksiyonu. Eğer beğenmezsem iadede sorun yaşar mıyım sizce?Bende sordum da kullanan yok galiba, birkaç yerden baktım yorumlarına kargosal sebeplerden ekranda siyah noktalar olabiliyormuş.
Ekran parlaklığı düşük diyorlar telefon ekranını kısarsın öyle bakarsın gibi gözüküyor falan demişler. Bir de kenarlar biraz silik bulanık gibi netlik az demişler.
havit o saat güzel, ben abime alıp hediye ettim. baya kaliteli premium hissiyatı var.Hocalarım soundbar ve saati aldım başka alınır dediğiniz ne var ne almalıyım kulaklık klavye vesaire?
Ben de şuan throne 2x5 hoparlar var sana özelden atayım. 10 dakika yüksek seste aç komşular kızarSes kalitesini bilemem ama 2x5W hoparlörü var. Oldukça düşük bence. Ama bu fiyata değebilir.
Hocam BT wireless olan Gaming kulaklık nasıl alınır mı? Kulak üstü olan 7.1 surroundlu?havit o saat güzel, ben abime alıp hediye ettim. baya kaliteli premium hissiyatı var.
soundbar bende düşündüm de, ses konusunda ürüne güvenemedim. iadeyle de uğraşasım yok