🔥İndirim Yandex 3 Aylık Tod Kampanyası

başta telefon numarasını soruyor zaten telefonuma geldi benim
Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama yandexte hesap açmak vesaire gerekiyor mu önce çerezleri silip linke tıklayıp telefonu girip 3 gün kullanmak yeterli mi 1 hafta oldu hala gelmedi

Merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama yandexte hesap açmak vesaire gerekiyor mu önce çerezleri silip linke tıklayıp telefonu girip 3 gün kullanmak yeterli mi 1 hafta oldu hala gelmedi
Bunların hiçbirini yapmadım 3 gün boyunda yandexi ayarlardan ana tarayıcım yapıp aratma yaptam aç 3.gecenin sonunda geldi kod

Nereden nasıl geliyor kod?
Bunların hiçbirini yapmadım 3 gün boyunda yandexi ayarlardan ana tarayıcım yapıp aratma yaptam aç 3.gecenin sonunda geldi kod
Telefon numarası girip kayıt yaptınız mı?

Bana gelmedi fazla alan varsa verebilir mi ya

Aşağıdaki linkten aşamaları tamamladıktan sonra mobil verinizle yandex üzerinden 3 gün arama yaptığınızda SMS olarak kod geliyor. (Sayaçta ilerleme gözükmüyor.)
Gelen Kod 3 Ekranda geçerlidir.( Bilgisayar, Telefon ve Tablet) Smart TV'de izlenmez.
Daha önce Yandex kampanyalarından yararlanan numaraya kodun gelmediği durumlarda oluyor. Garanti olması için başka numaradan kampanyaya katılınız.
Kampanya 31 Aralık'ta bitecek olarak gözüküyor. 2 Farklı numaradan yaparak 6 aylık Tod Bedava alabilirsiniz.

Arama motoru yerinde yandex yok nasıl yapacağız?

Ekstra bir şey yapmadım. 4. veya 5. gün bugün sanırım; kayıt olurken girdiğim telefon numarasına kod geldi.
Mobilde bu linki açınca, solda bir chat sembolü çıkıyor; oraya bilgilerini girip iletişim kurmayı deneyebilirsin.

bende telefon numarası sorma ekranı gelmedi bende telefon numarasıyla yandex e kayıt oldum belki gelir belki gelmez elinde fazladan olup uygun fiyattan satmak isteyen olursa mesaj atabilir mi?

bu sadece maçları mı izletiyor yoksa komple toda erişim mi veriyor

f1 paketi yok be tüh

Geri