❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 19/08 indirimleri

Bu sefer tırt

Klavye ile birlikte gelen Space tuşu Sanırım stabilizer'lere tam oturmuyor gibi hissettiriyor.
Çünkü klavye tuşunda space tuşu biraz farklı ses çıkartıyordu. Bu ses tuşun içinden geliyor gibi hissettiriyordu.
Farklı bi space tuşu taktım sadece, bu sorunumu baya azalttı. Dediğim gibi ama bana gelen klavye ile size gelecek klavye aynı olmayabilir belki çok daha sorunsuz veya çok daha sorunlu bir ürüne denk gelebilirsiniz.
1755614762881.webp

Outemu manyetik switchlere benziyor
inceler misin

Arkadaşlar fuxi h7 yi alabilirsiniz o fiyata daha iyisini bulamazsınız diye düşünüyorum hem ps5 hem pc de kullanıyorum bu fiyata üzmez

Fuxi 7 şimdi alınır mı alınmaz mı ? Daha iyisi var mı havitte

Arkadaşlar fuxi h7 yi alabilirsiniz o fiyata daha iyisini bulamazsınız diye düşünüyorum hem ps5 hem pc de kullanıyorum bu fiyata üzmez
Kararsız kaldım kimi iyi diyor kimi kötü klavye mouse koltuk kulaklık almak istiyorum

Yazma konusunda kendimi en rahat hissettiğim klavye buydu,
Ben öneriyorum şahsen. Alışma süreniz illa ki olacaktır. Ama hissiyatı vesaire bence bu fiyata göre bedava.
Piyasadaki en ucuz manyetik klavyeler 2,200 lerden başlıyor zaten.
manyetik switch olması nasıl avantaj sağlıyor

Kararsız kaldım kimi iyi diyor kimi kötü klavye mouse koltuk kulaklık almak istiyorum
Kulaklık TR ye geldiği ilk andan beri kullanıyorum yani ilk kullanıcılarından biriyim ses tatmin eder ama malzeme kalitesi kötü üst tarafı kırıldı bantlı kullanıyorum

Kulaklık TR ye geldiği ilk andan beri kullanıyorum yani ilk kullanıcılarından biriyim ses tatmin eder ama malzeme kalitesi kötü üst tarafı kırıldı bantlı kullanıyorum
Hmm kafam büyük sorun yaratır mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,207
Üyeler
186,458
Son üye
hyperion55
Geri