🔥İndirim Claw's Nexus K1 RGB Klavye 425 TL

anlamiyorum, bi diyosunuzki sicak firsat (en dusuk fiyat) ama alinmaz. bi diyosunuzki sicak firsat degil bu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

normalde bu kadar zorlamamda herseye dirdir eden bi kitle var forumda, kafi bu kadar diye dusunuyorum. anlayamiyorumda insanlar cok sabirli su dirdirdi benim actigim konuda yapicaklar var ya
1.Sıcak fırsat demedim, dönemin en düşük fiyatı dedim

2. Evet, alınmaz

3. Sıcak fırsat zaten değil

Klavyeye çok gereksiz değer veriyorsunuz, bütçeniz buna yetiyorsa alın kullanın üstatlar.

alınmayacak ürünlerin konusunu açmayı ne zaman bırakacaksınız?
Hocam arkadaşın belki almak isteyen olur, bilmeyen varsa bilgilensin amacıyla açılmış bir konusu ile aynı kafa ile sizin açtığınız “Havit Happy Hour” arasında ne fark var. Ayrıca sizin konunuza biri gelipte bu ürünler alınır mı? niye açtın konu dese ne kadar mantıklı olur? “Tüm zamanların en düşük fiyatı şu an bu, evet. Ama yinede alınmaz” bu cümlenize göremi hareket etmemiz, bütün forumun senin alınır almaz lafın ilemi iş yapması lazım, senin belki işine yaramıyo, seni memnun edicek bi ürün değil ama belkide bi adamın aradığı/almak isteyeceği bir ürün.

Demem o ki millet fazla abartmadığı sürece istediği indirimi, en düşük fiyatı paylaşsın sen bunu niye açıyon, bunu niye yapıyon tarzı söylemler saçma biraz işine yarıyorsa bak/al yaramıyorsa geç gitsin konuyu kafa niye yorasın.

Hocam arkadaşın belki almak isteyen olur, bilmeyen varsa bilgilensin amacıyla açılmış bir konusu ile aynı kafa ile sizin açtığınız “Havit Happy Hour” arasında ne fark var. Ayrıca sizin konunuza biri gelipte bu ürünler alınır mı? niye açtın konu dese ne kadar mantıklı olur? “Tüm zamanların en düşük fiyatı şu an bu, evet. Ama yinede alınmaz” bu cümlenize göremi hareket etmemiz, bütün forumun senin alınır almaz lafın ilemi iş yapması lazım, senin belki işine yaramıyo ama belkide seni memnun edicek bi ürün değil belkide ama belkide bi adamın aradığı/almak isteyeceği bir ürün.

Demem o ki millet fazla abartmadığı sürece istediği indirimi, en düşük fiyatı paylaşsın sen bunu niye açıyon, bunu niye yapıyon tarzı söylemler saçma biraz işine yarıyorsa bak/al yaramıyorsa geç gitsin konuyu kafa niye yorasın.
Haapy Hour, Havit'in her salı paylaştığı toplu ürün indirimidir ve fiyatını hak eden ürünler çıkıyor. bu klavyeye 200 lira bile verilmeyeceği için "alınmaz" diyorum. evet, tüm zamanların en düşük fiyatı ama hâlâ pahalı olduğu gibi sıcak fırsatlara girmez

Haapy Hour, Havit'in her salı paylaştığı toplu ürün indirimidir ve fiyatını hak eden ürünler çıkıyor. bu klavyeye 200 lira bile verilmeyeceği için "alınmaz" diyorum. evet, tüm zamanların en düşük fiyatı ama hâlâ pahalı olduğu gibi sıcak fırsatlara girmez
Evet hak eden ürün çıkıyor zaten gördüysen senin konundada mesajlarım var ve 1100tllik klavyeyi aldım. Demek istediğim şey senin 200 lira bile etmez lafın garip sana burda her insanın fikrinin aynı olmayacağını anlatmamam gerek bence. Beğendiysen al beğenmiyorsanda geç gitsin konuyu adama niye açtınki tarzı söylemlerde bulunma diyorum.

Ayrıca bu markanın aynı segmentte başka bi klavyesini kulandım biliyorum yani kalitesini, mekanik istemeyen adam için güzel bi seçenek.

Evet hak eden ürün çıkıyor zaten gördüysen senin konundada mesajlarım var ve 1100tllik klavyeyi aldım. Demek istediğim şey senin 200 lira bile etmez lafın garip sana burda her insanın fikrinin aynı olmayacağını anlatmamam gerek bence. Beğendiysen al beğenmiyorsanda geç gitsin konuyu adama niye açtınki tarzı söylemlerde bulunma diyorum.

Ayrıca bu markanın aynı segmentte başka bi klavyesini kulandım biliyorum yani kalitesini, mekanik istemeyen adam için güzel bi seçenek.
bunu söylememin sebebi sıcak fırsat olmayan, haketmeyen ürünlerin paylaşılması. yoksa neden yazayim

Ürün membran felan ama 275 liraya durumu olmayana membran sevene on numara sıcak fırsat

Şunun low profil tuşlu olanini uretseler 10 tane alırdım gayet islevsel klavye

Yorumlarında herkes tuşları daha ilk aylardan soyuluyor ve kendi kendine basıyormuş tuşları öyle yazmışlar hepsiburada da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,522
Üyeler
183,441
Son üye
zfrbbcn
Geri