9800x3d işlemci Soğutucu ve undervolt

Tamam fark etmez. Ne kadar kaybın oluyor ona bakacağım. Müsait zamanda paylaşıp etiketlersen sevinirim.
oyunlarda kayıp olmuyorda o testlerde olacak bariz, bi bakalım indireyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam fark etmez. Ne kadar kaybın oluyor ona bakacağım. Müsait zamanda paylaşıp etiketlersen sevinirim.
lnik varmı cinebenchin, @TechGuy 14471 pts çıktı, 10dk lık test bitene kadar bekledim, anakart max 89derece vrm, cpu 72 derece gördü max, belliki bir kısıtlama var, zaten a serisi anakartta olması lazım kısıtlama :D, oyun konusunda bu zamana kadar 1 kere sıkıntı yaşamadım performanstan yana 1 aydır kullanıyorum böyle, yinede b850 aldım ama böyle nereye kadar :D

Son düzenleme:
Mehmet hocam ben bu arkadaşa küfür etmek üzereyim ya küfür etsem uyarı yer miyim? 500 kez aynı şeyi yazdı hala yazmaya devam ediyor. Bir küfür hakkım olduğunu düşünüyorum.
Adam trollüyo geyik yapıyo iki gül diye :kekw: kızacak bişey yok bence :ROFLMAO:

Kankam 1-2 kez yaptı zaten de her konuda aynısını yapıyor küfür edip ban yiyecem en sonunda :d
Engelle geç ben öyle yaptım kendisi konularda çözüm odaklı olmak yerine konulardaki insanlarla uğraşmayı daha çok seven bir tip. MOD tarafından uyarı yemiyorsa forum kurallarına uygun hareket ediyor demektir. Rahatsız olduğumdan ben engelledim sen de engelleyebilirsin bana da fanatik taraftar gibi oyun savunuyordu yaşadığım bir konu üzerinden önerdiği hiçbir çözüm yöntemi de işe yaramadı kendi kendine düzelmişti sorunum.

Engelle geç ben öyle yaptım kendisi konularda çözüm odaklı olmak yerine konulardaki insanlarla uğraşmayı daha çok seven bir tip. MOD tarafından uyarı yemiyorsa forum kurallarına uygun hareket ediyor demektir. Rahatsız olduğumdan ben engelledim sen de engelleyebilirsin bana da fanatik taraftar gibi oyun savunuyordu yaşadığım bir konu üzerinden önerdiği hiçbir çözüm yöntemi de işe yaramadı kendi kendine düzelmişti sorunum.
Kanka engelledim ama aşağıda sürekli görünüyor. Kafadan sorunları var, muhtemelen tüm hayatı burası ama burada da başarısız. Görsellerle kanıtladığım ısı problemini her yerde problemli gibi sanki haklıymış gibi paylaşıp duruyor. Kafasına yazık, yaşı küçük sanırım umarım psikolojik destek alır. Her şeyi kendisi biliyor sanıyor, garip.
Biliyorum denk geldim konularında, ondan diyorum zaten kızma boşver diye :)
Eyvallah kankam yani bir şey yazıyorum sülük gibi sürekli peşimde olum tamam sal artık ya birkaç kez yaptın bir şey demedim de sal da işte sorunlu herif. :)

Oyunlarda kullanım düşüşü falan olmuyor ama. Burada düşük puan alıyorsam oyunlarda da sıcaklıktan dolayı performansı kısması gerekmez mi ?
Oyunlarda sürekli yük altında olmaz, bir de c23 yapar mısın? 2024 yerine 2023 yılı olan :)

Kanka engelledim ama aşağıda sürekli görünüyor. Kafadan sorunları var, muhtemelen tüm hayatı burası ama burada da başarısız. Görsellerle kanıtladığım ısı problemini her yerde problemli gibi sanki haklıymış gibi paylaşıp duruyor. Kafasına yazık, yaşı küçük sanırım umarım psikolojik destek alır. Her şeyi kendisi biliyor sanıyor, garip.

Eyvallah kankam yani bir şey yazıyorum sülük gibi sürekli peşimde olum tamam sal artık ya birkaç kez yaptın bir şey demedim de sal da işte sorunlu herif. :)
Hangi arkadaştan bahsediyorsun hocam?

Muhtemelen yaşı küçük troll bir arkadaş, sosyal çevrede bir yer bulamadığı için buralarda yer bulmaya çalışıyor kendisi. Biraz kişisel gelişimle ilgili psikolojinin ele aldığı konular bunlar cahili olduğumuz şeyler hakkında çok yorum yapmayalım boşver. Evet kendisi tam bir parazit bu arada haklısın bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,517
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri