9800x3d işlemci Soğutucu ve undervolt

Öyle yapcam hocam assassin Kong 120 De de hala elimde duruyor soğutucu onuda R5 7600 de kullanıyordum kenarda şimdi
O zaman Peerless'i oraya çeker King'i emekliye ayırırsın. Peerless Assassins çok iyi kule tipi çünkü illa bir yerde işe yarar.

O zaman Peerless'i oraya çeker King'i emekliye ayırırsın. Peerless Assassins çok iyi kule tipi çünkü illa bir yerde işe yarar.
Ama tek sistem var artık eski kalan parçaları elden çıkardım

9800x3D güçlü bir işlemci kullanıyorsan hava tipini önermiyorum.
Tecrübeyle sabit, benim kullandığım soğutucu da D15'in kardeşi sayılır ama kesinlikle yetmedi.

Tecrübeyle sabit, benim kullandığım soğutucu da D15'in kardeşi sayılır ama kesinlikle yetmedi.
Arctıc Liquid Frezeer III 360MM al hocam kafan rahat olsun kasana uyumluysa tabi.

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
MSI MEG S360 aldım hocam, sağ olun.
Dostum yanına şunu al

Dostum yanına şunu al

TR stoğu yok bunun, olan yerlerde de stok az kalmış uçmuş fiyat verilmez kesinlikle o paralar uçmayın.

Arkadaşlar 9800x3d işlemci ve ID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucuya sahibim işlemci oyunlarda 90 dereceyi görüyor cbo kapattım artık 60 dereceyi zor görüyor yeni bir hava soğutucu alacağım.Phantom spirit yada freezer 34e-sports duo düşünüyorum. Birde bios ayarlarından undervolt nasıl yapabilirim?
bendede aynı işlemci ve se224xts var oyunlarda 70 i geçmiyor. slikon kalitesiyle alakalı, 360mm sıvı soğutma geçebiliyorsan geç, phantom spiritte memnun eder

TR stoğu yok bunun, olan yerlerde de stok az kalmış uçmuş fiyat verilmez kesinlikle o paralar uçmayın.
Mehmet hocam ben bu arkadaşa küfür etmek üzereyim ya küfür etsem uyarı yer miyim? 500 kez aynı şeyi yazdı hala yazmaya devam ediyor. Bir küfür hakkım olduğunu düşünüyorum.

bendede aynı işlemci ve se224xts var oyunlarda 70 i geçmiyor. slikon kalitesiyle alakalı, 360mm sıvı soğutma geçebiliyorsan geç, phantom spiritte memnun eder
Cinebench r23 multi core testi yapıp sonucu paylaşabilir misin? Aynı zamanda sıcaklıklar ne kadar yükseliyor HwInfo'dan bakabilirsin.

Cinebench r23 multi core testi yapıp sonucu paylaşabilir misin? Aynı zamanda sıcaklıklar ne kadar yükseliyor HwInfo'dan bakabilirsin.
a620 kullandığım için 80w üstüne çıkamıyor testlerde o yüzden bakamıyorum, yenı anakartı daha montajlamadım denerim bi ara, ama oyunlarda valorant cs ve battlefield 5 de denedim, maximum 76 derece gördüm sabit 5.2 turbo frekans 76w falan çekiyor max bu 3 oyunda, valoda 65w çektiği için 68-70 derece iken bf5 de 32x32 online modda 75-80w arası çekiyor 74-75 dereceye çıkıyor sıcaklık

Bir Cinebench testi görmek isterim. Piyasanin tepe seviye soğutucusu Arctic LF 3 360 ile 78 dereceyi görüyorum bakalım konudakilerin iddia ettiği kadar uygun muymuş :D
Harbi :D ALF III 420mm var, 23 Testinde 79 arasında.

a620 kullandığım için 80w üstüne çıkamıyor testlerde o yüzden bakamıyorum, yenı anakartı daha montajlamadım denerim bi ara, ama oyunlarda valorant cs ve battlefield 5 de denedim, maximum 76 derece gördüm sabit 5.2 turbo frekans 76w falan çekiyor max bu 3 oyunda, valoda 65w çektiği için 68-70 derece iken bf5 de 32x32 online modda 75-80w arası çekiyor 74-75 dereceye çıkıyor sıcaklık
Tamam fark etmez. Ne kadar kaybın oluyor ona bakacağım. Müsait zamanda paylaşıp etiketlersen sevinirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri