9800x3d işlemci Soğutucu ve undervolt

Muhtemelen yaşı küçük troll bir arkadaş, sosyal çevrede bir yer bulamadığı için buralarda yer bulmaya çalışıyor kendisi. Biraz kişisel gelişimle ilgili psikolojinin ele aldığı konular bunlar cahili olduğumuz şeyler hakkında çok yorum yapmayalım boşver. Evet kendisi tam bir parazit bu arada haklısın bu konuda.
Hangi arkadaş hocam 😅🤣

Şuan daha pahalıya satıyorlar da kazık fiyat hayatta tavsiye etmem.

Phantom Spirit ve Peerless Assassin 140 ile bu benzer skorlar alınabilir tabi işlemcide -35 yapacak kadar şanslıysanız.

Oyunlarda bu dereceleri görmesi pek mümkün değil zaten ayarladıktan sonra. İşlemci ağırlıklı olanlarda bile en yüksek 75 spike görmüşümdür o da anlık yani genelde 70'lerde gezer işlemci yükü ağır olanlarda.

GPU yükü ağır olanlarda 65'i bazen zor görüyor. 50-60 arası geziyor.
Çok güzel sonuç, ben 18600 küsür alıyordum.

Hangi arkadaş hocam 😅🤣
Hocam engellediğim için ismini göremiyorum arkadaşın unuttum nickini ama sen değilsin merak etme :D Zaten forumda kayıt olduğum günden beri 1 tane öyle sivri bir tip gördüm geri kalan herkes espri de yapacaksa troll da yapacaksa ya da bir markayı/modeli/oyunu savunacaksa bunu dozunda yapıyor bu arkadaş gibi abartmıyorlar :D Harbiden hak veriyorum tam küfür edilmeyi hak eden biri.

8 sayfayı okuyana kadar canım çıktı :ROFLMAO:

Hocam engellediğim için ismini göremiyorum arkadaşın unuttum nickini ama sen değilsin merak etme :D Zaten forumda kayıt olduğum günden beri 1 tane öyle sivri bir tip gördüm geri kalan herkes espri de yapacaksa troll da yapacaksa ya da bir markayı/modeli/oyunu savunacaksa bunu dozunda yapıyor bu arkadaş gibi abartmıyorlar :D Harbiden hak veriyorum tam küfür edilmeyi hak eden biri.
+Sonsuz beğeni attım bu yoruma kral, ben, anlayan biri çıktı. :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi arkadaş hocam 😅🤣
Sen değilsin kanka engelledim zaten :d

Kim o ya ben göremiyorum.

MSI MEG S360 aldım hocam, sağ olun.
Var mı fotosu, kurdun mu sisteme? Merak ettim.

Çok güzel sonuç, ben 18600 küsür alıyordum.
Daha yüksek de alabilirim skor olarak aslında, BIOS'ta cinebench testlerine özel profil seçebiliyorsun ama hiç denemedim daha.

-40 curve de yapabiliyorum ama zor stabil oluyor.

Daha yüksek de alabilirim skor olarak aslında, BIOS'ta cinebench testlerine özel profil seçebiliyorsun ama hiç denemedim daha.

Hım ben -15 ile denedim, daha da düşürmek daha mı iyi oluyor?

Bir de senin ramler 5600 CL28 mi imzadaki gibi?

-40 yapıp occtde cpu extreme testini geçsene

Kanka daha gelmedi, yarın veya yarından sonra elimde. Kasayı da değişicem hava akışı iyi olsun diye. Daha da dokunmam sisteme.

1755702177043.webp

-40 yapıp occtde cpu extreme testini geçsene
Geçtim ama 10 tane 1 saatlik testten 2'si geçmeyebiliyor mesela. 2 ayrı gün denedim.

1 kere de -45 geçti 1 saatlik ama sonrakinde fail oldu.

O sıvı soğutma ne pahalıymış

Gerçi MEG, normal
Kanka çok araştırdım, artık hava soğutmanın fan sesine dayanamaz hale geldim. Psikolojimi bozdu bir de soğutamıyor. Kocaman öküz gibi 140mm hava soğutma takmak istemiyorum sisteme, onun yerine anakarta çok yük bindirmeden en iyi sıvı soğutmayı alayım dedim. Bu model hem sessiz hem de işini yapıyor dediler bir de MSI ekosistem olunca bunda karar kıldım. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri