teşekkür ederimPer Core uğraşın çok iyi ya ben üşendiğimden -35 te All Core deneyip saldım
Secure Frame var bende de. Bu termal padleri bi araştıracam ama denemelik alırım belki bir ara.

teşekkür ederimPer Core uğraşın çok iyi ya ben üşendiğimden -35 te All Core deneyip saldım
Secure Frame var bende de. Bu termal padleri bi araştıracam ama denemelik alırım belki bir ara.
Elindeki işlemci mevcut sistemde benim 12400F'den daha kötü çalışıyor hocam bilgin olsun.oyunlarda kayıp olmuyorda o testlerde olacak bariz, bi bakalım indireyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
lnik varmı cinebenchin, @TechGuy 14471 pts çıktı, 10dk lık test bitene kadar bekledim, anakart max 89derece vrm, cpu 72 derece gördü max, belliki bir kısıtlama var, zaten a serisi anakartta olması lazım kısıtlama, oyun konusunda bu zamana kadar 1 kere sıkıntı yaşamadım performanstan yana 1 aydır kullanıyorum böyle, yinede b850 aldım ama böyle nereye kadar
![]()
Hadi abi yorma. Çocukmuş falanMuhtemelen yaşı küçük troll bir arkadaş, sosyal çevrede bir yer bulamadığı için buralarda yer bulmaya çalışıyor kendisi. Biraz kişisel gelişimle ilgili psikolojinin ele aldığı konular bunlar cahili olduğumuz şeyler hakkında çok yorum yapmayalım boşver. Evet kendisi tam bir parazit bu arada haklısın bu konuda.
Kral sıkıntı yok oyun performansı olarak hiçbir götürüsü yok nede olsa. Yani işlemciyi aldığın gibi elindeki a620 anakartı değişmene gerek yok birçok oyunda kayıp yaşamıyosun çünkü hiçbir oyun özellikle 9800x3d işlemcide 100w çekmiyor. A serisi anakartta 80w kadar desteklediği için her oyunu kayıpsız oynadım gayette memnundum halimden. ama tabii ki elime bütçe geçti bende b850 aldım sonuçta a serisi ile 9800x3d kullanmakta ayıp olur. Ama geçtiğim için oyunlarda bir performans artışı vb yaşamayacağım buda bilgilendirme olsun. Derdiniz oyun ise a620 ile 9800x3d kullanın sorun yok. Ama yinede b serisi alınki kafanız rahat olsun, çünkü ne kadar sorunsuz oynasanızda birgün 80w üstünde güç tüketen bir oyuna rastladığınızda işte orada anakartınız 9800x3d için yetmeyecek ve performans kaybı yaşanacak.Elindeki işlemci mevcut sistemde benim 12400F'den daha kötü çalışıyor hocam bilgin olsun.
Hadi abi yorma. Çocukmuş falan
@Kemowee @DracheN Sürekli cehaletinizi yüzünüze vurduğum için benden nefret etmeniz normal. Ayrıca mütevazi olamayacağım tek konu donanım ve yazılım konusudur. Forumda her soruna çözüm üretecek 10 adamdan birisi benim. Engelleyen istediği gibi engellesin, her gün özelde yardımcı olduğum, duasını aldığım arkadaşlar var. O yüzden ben kaybetmem kankssss![]()
Cs, Valo gibi oyunlarda işlemci stabilitesini koruyor mu? Çekirdek saat hızı dalgalı mı? Parking düzgün çalışıyor mu o anakartla hepsinin test edilmesi lazım. Oyunlarda sorun yok demeniz bana çok inandırıcı gelmiyor ama bahsettiğim oyunlar cpu intense oyunlar. Özellikle BF6'da sandığın kadar sorunsuz çalışmaz o işlemci haberin olsun.Kral sıkıntı yok oyun performansı olarak hiçbir götürüsü yok nede olsa. Yani işlemciyi aldığın gibi elindeki a620 anakartı değişmene gerek yok birçok oyunda kayıp yaşamıyosun çünkü hiçbir oyun özellikle 9800x3d işlemcide 100w çekmiyor. A serisi anakartta 80w kadar desteklediği için her oyunu kayıpsız oynadım gayette memnundum halimden. ama tabii ki elime bütçe geçti bende b850 aldım sonuçta a serisi ile 9800x3d kullanmakta ayıp olur. Ama geçtiğim için oyunlarda bir performans artışı vb yaşamayacağım buda bilgilendirme olsun. Derdiniz oyun ise a620 ile 9800x3d kullanın sorun yok. Ama yinede b serisi alınki kafanız rahat olsun, çünkü ne kadar sorunsuz oynasanızda birgün 80w üstünde güç tüketen bir oyuna rastladığınızda işte orada anakartınız 9800x3d için yetmeyecek ve performans kaybı yaşanacak.
Çünkü 380hz 0.3ms monitörüm var pc deki tüm zamanımı valorantta sıralama kasarak geçiriyorum4060ti'a niye 9800x3d takıyorum diye düşünmek lazım bir de
işlemci ekran kartından pahalı![]()
Zaten sürekli valo oynadığım için sorun olmuyor. Çekirdek saat hızı sabit 5225mhz hocam valorant 70w üstüne çıkmıyor çünkü, dediğiniz gibi bf6 da sorun yaşayabilirdim ama artık önemi yok zaten rog b850f e geçtim. Ama a620 ile kullanılamaz diye bir şey yokmuş oynadığın oyuna ve amaca bağlı olarakCs, Valo gibi oyunlarda işlemci stabilitesini koruyor mu? Çekirdek saat hızı dalgalı mı? Parking düzgün çalışıyor mu o anakartla hepsinin test edilmesi lazım. Oyunlarda sorun yok demeniz bana çok inandırıcı gelmiyor ama bahsettiğim oyunlar cpu intense oyunlar. Özellikle BF6'da sandığın kadar sorunsuz çalışmaz o işlemci haberin olsun.
bravo, yks sınavında da valoranttaki ajanlarin skillerini sorucaklar zatenÇünkü 380hz 0.3ms monitörüm var pc deki tüm zamanımı valorantta sıralama kasarak geçiriyorum
Zaten sürekli valo oynadığım için sorun olmuyor. Çekirdek saat hızı sabit 5225mhz hocam valorant 70w üstüne çıkmıyor çünkü, dediğiniz gibi bf6 da sorun yaşayabilirdim ama artık önemi yok zaten rog b850f e geçtim. Ama a620 ile kullanılamaz diye bir şey yokmuş oynadığın oyuna ve amaca bağlı olarak
Yks ye gireceğimi kim söyledi sana kral. Babadan devam eden metal, inşaat şirketi var. Onun başında duracağım zatenbravo, yks sınavında da valoranttaki ajanlarin skillerini sorucaklar zaten![]()
Anladım hocam. Hayırlı olsun bu arada işlemci nefes almıştırÇünkü 380hz 0.3ms monitörüm var pc deki tüm zamanımı valorantta sıralama kasarak geçiriyorum
Zaten sürekli valo oynadığım için sorun olmuyor. Çekirdek saat hızı sabit 5225mhz hocam valorant 70w üstüne çıkmıyor çünkü, dediğiniz gibi bf6 da sorun yaşayabilirdim ama artık önemi yok zaten rog b850f e geçtim. Ama a620 ile kullanılamaz diye bir şey yokmuş oynadığın oyuna ve amaca bağlı olarak
Eyw hocam sağolun. Bu arada ramim kingston beast 1x32 5200 cl36. Oc ile 6000mhz cl30 denemeyi düşünüyorum. Onun yerine satabilirsem 2x16 cl30 6000mhz xpg ram alasım var hangisi daha mantıklı?Anladım hocam. Hayırlı olsun bu arada işlemci nefes almıştır![]()
AM5 sistemler kadar RAM'e bu kadar duyarlı başka chipset gelmedi. Büyük ihtimalle O.C sırasında alt gecikmeler çok fazla sorun yaratır. Bütçeye göre 2x16 6000MHZ CL28 ya da CL30 RAM tercih etmek daha iyi.Eyw hocam sağolun. Bu arada ramim kingston beast 1x32 5200 cl36. Oc ile 6000mhz cl30 denemeyi düşünüyorum. Onun yerine satabilirsem 2x16 cl30 6000mhz xpg ram alasım var hangisi daha mantıklı?
sen böyle valo kasmaya devam firmanin başına geçince batırda bi güleyim, 20 sene sonra hatirlatirsin bu forum kalırsa neon abi sen demiştin keşke seni dinleseydim diyeYks ye gireceğimi kim söyledi sana kral. Babadan devam eden metal, inşaat şirketi var. Onun başında duracağım zaten
Aynen kral zaten tek başıma yürütüyorumsen böyle valo kasmaya devam firmanin başına geçince batırda bi güleyim, 20 sene sonra hatirlatirsin bu forum kalırsa neon abi sen demiştin keşke seni dinleseydim diye
Ya elimdekini satmak mesele para sorun değilde. Gidip suan 2x16 6000mhz cl30 xpg ram alabilirim hepsiburada kendi satıyor güvenli hem. Ama elimdeki araya gidecek yapasım yokAM5 sistemler kadar RAM'e bu kadar duyarlı başka chipset gelmedi. Büyük ihtimalle O.C sırasında alt gecikmeler çok fazla sorun yaratır. Bütçeye göre 2x16 6000MHZ CL28 ya da CL30 RAM tercih etmek daha iyi.