Neden Özel Sağlık Sigortası yaptırmalısınız

Hocam taksit seçtiğiniz acenteye göre yıllık ödeme herkeste aynı değil ama yılda 10 kere tedavi olabiliyorsunuz bende sigorta 3 yıldır yaptırıyorum yaptırmadığım dönemde göz için gittiğimde tek randevuya 4.5k vermiştim ama sigorta var şuanda 10 kere gidebiliyorum ve 11.5 k verdim yıllık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam anneniz hastalığı varsa daha fazla fiyat çıkarıyorlar

Haklısınız ama inslar bana sorsa cevaplayıp konyya ekliyebilirim
Yıllık mi 10 yoksa belli bir süre içinde mi yıllık 10 muayene ise azmis

Yıllık mi 10 yoksa belli bir süre içinde mi yıllık 10 muayene ise azmis
Hocam az değil onu sınırsızda yapabiliyorsunuz ama fiyat artıyor yıllık 10 kere gitmiyorsunuzdur bence ve şöyle düşünün 4.5 k verdiğiniz göz tedavisine 10 kere gidebiliyorsunuz daha uyguna

Hocam buhara hastanesinde karşıladı allianz aynı durumda ama sizin için sorayım
Çünkü poliçe yaptırılırken bu tarz sorulara net keskin cevap verilmiyor. Parasını verdikten sonra hastaneler de provizyon karşılamayınca verdiğimiz para da sigorta da çöp oluyor.

Çünkü poliçe yaptırılırken bu tarz sorulara net keskin cevap verilmiyor. Parasını verdikten sonra hastaneler de provizyon karşılamayınca verdiğimiz para da sigorta da çöp oluyor.
Hocam bölge temsilcimize sorduk sgkya şuan geçtiysrniz borcunuz önemli değil

Hocam bölge temsilcimize sorduk sgkya şuan geçtiysrniz borcunuz önemli değil
Ben şuan babamın sigortasından faydalanıyorum babam özel sağlık sigortasına geçerse bende faydalanabilir miyim ayrı ayrı mi olmalo bide check up oluyor mu 1 kerelik falan

Hocam kimseyi kötülemek için demiyorum ama büyük şirketler sigorta yaptıkdan sonra sizi bırakıyor mesela gece 1 de araba yolda kaldımı o şirketlere ulaşamıyorsunuz

Ben şuan babamın sigortasından faydalanıyorum babam özel sağlık sigortasına geçerse bende faydalanabilir miyim ayrı ayrı mi olmalo bide check up oluyor mu 1 kerelik falan
Babanızın hangi sigortasından faydalanıyorsunuz

hocam herkes ayrı yaptımak zorunda check up da seçtiğiniz poliçeye göre ücretsiz veya indirimli oluyor

Hocam kimseyi kötülemek için demiyorum ama büyük şirketler sigorta yaptıkdan sonra sizi bırakıyor mesela gece 1 de araba yolda kaldımı o şirketlere ulaşamıyorsunuz

Babanızın hangi sigortasından faydalanıyorsunuz

hocam herkes ayrı yaptımak zorunda check up da seçtiğiniz poliçeye göre ücretsiz veya indirimli oluyor
SSKymis hocam sordum bir şeyi etkiliyor mu?

SSKymis hocam sordum bir şeyi etkiliyor mu?
hocam şuanda geçtiyseniz sorun olmuyor ama yaptırırken sorun siz yzine çünkü allianz ile sompo çok farklı olabiliyor

hocam şuanda geçtiyseniz sorun olmuyor ama yaptırırken sorun siz yzine çünkü allianz ile sompo çok farklı olabiliyor
Hocam özel sağlık sigortasında diyetisyen ve diş hekimi olayları nasıl oluyor yapılacak işlemlerde indirim mi yapıyorlar falan

Çünkü normal hastanelerde randevu almak zorlaştı ve herkes özel hastaneye gidemiyor çok oahalı olduğu için ama sağlık sigortası varsa türkiyenin en iyi hastanesinde en iyi hocalar sizi tedavi ediyor o yüzden sağlık sigortası yaptırın sorunuz varsa alırım rehber yapmayı çok bilmiyorum kb
Devlete kurban olsunlar yaşadığım bölgede çok gidilen ve övülen hastane de babama basur dediler adama ilaçlar yazdılar asla geçmedi adamda enfeksiyon varmış tansiyonu 5-3 e düştü devlete gitti enfeksiyon olduğu o zaman anlaşıldı ama yarı ölüydü doktorlar hemen ameliyata aldı bana önceden demediler ama organ yetmezliği gibi olacağı hatta sabahı bile göremeyeceği söylendi çok şükür şuan çok iyi ama babam bir daha asla özel hastaneye gitmeyeceğine eminim ( doktor dediğimde oranın başhekimlerinden birisi)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,497
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri