- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildin bravo firma ismi vermedim gördüğün gibi insanlara yardımcı olmak için açtım konuyu bi yerlerinizden sallamayınVay be adam karsız iş yapıyo ne kadarda iyi niyetli insanların iyiliğini düşünüyo
Bildin bravo firma ismi vermedim gördüğün gibi insanlara yardımcı olmak için açtım konuyu bi yerlerinizden sallamayınVay be adam karsız iş yapıyo ne kadarda iyi niyetli insanların iyiliğini düşünüyo
kral o hastaneye doktora göre değişir bende de tam tersi oldu yakınımın topuk dikeni vardı devlette kimse sallamadı 3 4 kere gitti özel 1 kere gitti hhemen çözdüler sorununu devlette ki randevu sorunu bitmez en kolay ameliyatlara bile 3 4 ay sonraya gün veriyorlarDevlete kurban olsunlar yaşadığım bölgede çok gidilen ve övülen hastane de babama basur dediler adama ilaçlar yazdılar asla geçmedi adamda enfeksiyon varmış tansiyonu 5-3 e düştü devlete gitti enfeksiyon olduğu o zaman anlaşıldı ama yarı ölüydü doktorlar hemen ameliyata aldı bana önceden demediler ama organ yetmezliği gibi olacağı hatta sabahı bile göremeyeceği söylendi çok şükür şuan çok iyi ama babam bir daha asla özel hastaneye gitmeyeceğine eminim ( doktor dediğimde oranın başhekimlerinden birisi)
Biliyorumda az övülen bir hastane de değil başhekim bide düz doktorda değil bazı yerler aşırı saçmalıyor Allah korusun babam vefat edecekti az daha ertelese doktora sarılığı atmış doktoru kendini acile at demiş gel fln da yokkral o hastaneye doktora göre değişir bende de tam tersi oldu yakınımın topuk dikeni vardı devlette kimse sallamadı 3 4 kere gitti özel 1 kere gitti hhemen çözdüler sorununu devlette ki randevu sorunu bitmez en kolay ameliyatlara bile 3 4 ay sonraya gün veriyorlar
hocam sigorta yaptırdınızmı eğer yaptırdıysanız vardır yoksa olamaz zaten eğer sigortacınız varsa tcnizi verin baksınÖzel sigortalı veya normal sigortalı olduğumuzu nereden anlarız? E devlette nerede yazar özel sigortamızın olup olmadığı?
geçmiş olsun hocam ben zaten özeli veya devleti kötülemiyorum ama genel olarak devlette çok umursamıyorlar ve randevu almak uzun sürüyorBiliyorumda az övülen bir hastane de değil başhekim bide düz doktorda değil bazı yerler aşırı saçmalıyor Allah korusun babam vefat edecekti az daha ertelese doktora sarılığı atmış doktoru kendini acile at demiş gel fln da yok
Yardımsever aslan abim beBildin bravo firma ismi vermedim gördüğün gibi insanlara yardımcı olmak için açtım konuyu bi yerlerinizden sallamayın
Sen bu kafayla çok yaşamazsınYardımsever aslan abim be
firma ismi vermedim yaptıran nereden yaptırırsa yaptırsın araba aldığında sigortasız binersin gerek yok sigortayagereksiz üç meslek
emlakçı
galerici
sigortacı
konu para kazanma odaklı açılmışa benziyor
Yardımsever aslan abim diyoz gene yaranamıyozSen bu kafayla çok yaşamazsın