Bütçe ne kadar?Arkadaşlar tasarımı görünce dayanamadım bende aldım ama kasama uymuyormuş. Buna uygun en ucuz matx yada atx kasa önerebilir misiniz? Kasada birde 7800xt var oda sığmalı.
Bütçe ne kadar?Arkadaşlar tasarımı görünce dayanamadım bende aldım ama kasama uymuyormuş. Buna uygun en ucuz matx yada atx kasa önerebilir misiniz? Kasada birde 7800xt var oda sığmalı.
3000 civarıBütçe ne kadar?
Arkadaşlar tasarımı görünce dayanamadım bende aldım ama kasama uymuyormuş. Buna uygun en ucuz matx yada atx kasa önerebilir misiniz? Kasada birde 7800xt var oda sığmalı.
Zaten değiştirirsem sadece kasadaki her şey argb iken sıvı soğutma olmadığı için yapacağım.doğru olabilir ben sadece fikrimi söyledim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu daha performanslı olabilir pompası daha güçlü daha hızlı devir daim yapacak ama elinde ki kaliteli bir sıvı soğutma ve argb kişisel bir tercih sana kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kesinlikle.
ls720 nin yenisi mi buBu fiyata resmen bedava. Önceki modele kıyasla daha şık duruyor
valla bende ekranlı bekliyordum da aldım geçtim ya en kötü birine salarım 2500 e 2300 e az kullanır lcd ucuz modeli güzel denk gelirse alırımekranlı sıvı soğutma bekleyerek hata mı yapıyorum acaba? Bu fiyatlar çok uygun. Lian li hydroshift II ya da Thermalright wonder vision 360 için stok bekliyorum setup tek eksik kalan parçası sıvı soğutma. Bu söylediklerim en az 10k olur. Sisteme harcadığım para 120 üstünü geçti. ama yinede sanki bu kadar verilir mi bilmiyorum tereddütdeyim.
Performans olarak daha iyi sankiSayılır görüntü anlamında. LE720 vardı onun yenilenmiş hali diyebiliriz.