❌İndirim Bitti! XPG Lance Blade Beyaz DDR5 Ram( 2x16 32GB ) 5.790 TL

Emirkanyvs

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,205
Fiyatı güzel düşmüş. Kendim de beyaz sistem dizdiğim için bu fiyata görür görmez aldım. Normalde 6000mhz cl30 beyaz ramlar Thull markası hariç 6.900TL civarlarında.

Fiyatı güzel düşmüş. Kendim de beyaz sistem dizdiğim için bu fiyata görür görmez aldım. Normalde 6000mhz cl30 beyaz ramlar Thull markası hariç 6.900TL civarlarında.

pahalı bence

Bu mu indirim. Ramler yüksek fiyattan vermeye devam ediyorlar. Ddr4ler ekmek peynir fiyatına düşmesine rağmen, ddr5ler 3 yıldır piyasada. Halen indirim görmediler doğru dürüst. Ederi gözümde 3000 tldir.

Patriot 2 tanesi 3576 ya gelmiş 3 ay kadar önce buda taş çatlasın 4300 olsun sıcak fırsatlara öyle gider bence. 2000 lira o ramin teki bu arada 4000 e geliyor.

Patriot 2 tanesi 3576 ya gelmiş 3 ay kadar önce buda taş çatlasın 4300 olsun sıcak fırsatlara öyle gider bence. 2000 lira o ramin teki bu arada 4000 e geliyor.
Patriotta bir sürü kişi sorun yaşadı ama bunda yaşayan hiç görmedim ben de kullanıyorum.

5.5k ya lexar aresler var hatta indirim ile 4800 5k bandına düşünüyor on numarada marka

ya tam aradığım dedim hani bunun rgb si :D olsaydı 2 tane alcaktım :D

ya tam aradığım dedim hani bunun rgb si :D olsaydı 2 tane alcaktım :D
Full RGB'siz sistem topladığım için fiyatını görünce atayım dedim valla 😂. Diğer ay 7.000 TL'ye Corsair RGB'li ram alacaktım tam iyi denk geldi bu.

Full RGB'siz sistem topladığım için fiyatını görünce atayım dedim valla 😂. Diğer ay 7.000 TL'ye Corsair RGB'li ram alacaktım tam iyi denk geldi bu.
hem low profil yüksek değil misal kule tipi rahatlıkla takılır işlemciye bu ramleri kullanırken

Geri