- Reaksiyon skoru
- 102
Arkadaşlar monitör alıcam amazon 30 gün koşulsuz iade sunuyor ama itopya 10 gün kafam karıştı hangisi daha sıkıntısız sağlam getirir?
Amazon 30 gün içinde kosulsuz iade veriyorArkadaşlar monitör alıcam amazon 30 gün koşulsuz iade sunuyor ama itopya 10 gün kafam karıştı hangisi daha sıkıntısız sağlam getirir?
Bende onu düşünüyorum ama sadece amazon ürünlerinde geçerliymiş galiba amazonda satıcı Marka: AOC yani oda kabul eder mi??Amazon 30 gün içinde kosulsuz iade veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Amazon en mükemmeli diyebilirim bazen sorun çıkıyor olabilir ama satış sonrası hizmet mükemmel
ben amazondan quest 3s imi aldim memnunum faturam urun teslim edildikten sonra sistemde hemen gözuktu iadede vs daha iyi amazonArkadaşlar monitör alıcam amazon 30 gün koşulsuz iade sunuyor ama itopya 10 gün kafam karıştı hangisi daha sıkıntısız sağlam getirir?
Bende onu düşünüyorum ama sadece amazon ürünlerinde geçerliymiş galiba amazonda satıcı Marka: AOC yani oda kabul eder mi??
Amazon satıcısı olsun olmasın kabul ediyorlar diye biliyorum bir çok kez de işlemleri mi problemsiz yaptım saticisi olsun olmasınBende onu düşünüyorum ama sadece amazon ürünlerinde geçerliymiş galiba amazonda satıcı Marka: AOC yani oda kabul eder mi??
https://www.amazon.com.tr/AOC-24G42...=1757005739&sprefix=aoc+24g42e,aps,209&sr=8-1 Bunu alıcam Tek sorunu garantisi amazonda 30 gün galibaben amazondan quest 3s imi aldim memnunum faturam urun teslim edildikten sonra sistemde hemen gözuktu iadede vs daha iyi amazon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Iade süreci 30 gün dey elektronik mağazasıyla itopya aynı bu arada bilgin olsunhttps://www.amazon.com.tr/AOC-24G42...=1757005739&sprefix=aoc+24g42e,aps,209&sr=8-1 Bunu alıcam Tek sorunu garantisi amazonda 30 gün galiba
itopyanındamı 30 gün yani? (biraz mallıgıma verin)Iade süreci 30 gün dey elektronik mağazasıyla itopya aynı bu arada bilgin olsun
Tamamdır hocam teşekkür ederimAmazon üzerinden satın al; İtopya hâlâ bir ürünü kargoya vermekte aciz ve iade politikaları rezil. Mağazadan aldığım RAM’i kutusuz verdiler, ben de peçeteye sarıp eve götürmek zorunda kalmıştım.
Amazon 30 gün iade hakkı veriyor bunu önce tamamen anlayın satan ve gönderen başka mağaza ise 14 gün iade süreci var satan yada gönderen amazonsa 30 günitopyanındamı 30 gün yani? (biraz mallıgıma verin)
yok daha nelerAmazon üzerinden satın al; İtopya hâlâ bir ürünü kargoya vermekte aciz ve iade politikaları rezil. Mağazadan aldığım RAM’i kutusuz verdiler, ben de peçeteye sarıp eve götürmek zorunda kalmıştım.
Onu bende vatanda yaşıyordum kioxia G3 plus M2 SSD yi öylece elime vermeye kalktılar dedim orada dur kutusuz satiliyor diyor dedim jelatin bir şey demi yok yok dediler almadım işlemci aldım arkadaşıma 7600x ya jelatin koruyucu plastik de mi.olmaz ellerinde ne ahlaksızlar yav elimize verdiler işlemciyi öyle götürdükAmazon üzerinden satın al; İtopya hâlâ bir ürünü kargoya vermekte aciz ve iade politikaları rezil. Mağazadan aldığım RAM’i kutusuz verdiler, ben de peçeteye sarıp eve götürmek zorunda kalmıştım.