30 Günlük İade Süresi Olan Amazon mu, Itopya mı?

Reaksiyon skoru
102
Arkadaşlar monitör alıcam amazon 30 gün koşulsuz iade sunuyor ama itopya 10 gün kafam karıştı hangisi daha sıkıntısız sağlam getirir?

Arkadaşlar monitör alıcam amazon 30 gün koşulsuz iade sunuyor ama itopya 10 gün kafam karıştı hangisi daha sıkıntısız sağlam getirir?
Amazon 30 gün içinde kosulsuz iade veriyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazon en mükemmeli diyebilirim bazen sorun çıkıyor olabilir ama satış sonrası hizmet mükemmel

Amazon 30 gün içinde kosulsuz iade veriyor

Amazon en mükemmeli diyebilirim bazen sorun çıkıyor olabilir ama satış sonrası hizmet mükemmel
Bende onu düşünüyorum ama sadece amazon ürünlerinde geçerliymiş galiba amazonda satıcı Marka: AOC yani oda kabul eder mi??

ben amazondan quest 3s imi aldim memnunum faturam urun teslim edildikten sonra sistemde hemen gözuktu iadede vs daha iyi amazon

Bende onu düşünüyorum ama sadece amazon ürünlerinde geçerliymiş galiba amazonda satıcı Marka: AOC yani oda kabul eder mi??
1757005820436.webp

Amazon satıcısı olsun olmasın kabul ediyorlar diye biliyorum bir çok kez de işlemleri mi problemsiz yaptım saticisi olsun olmasın

Amazon üzerinden satın al; İtopya hâlâ bir ürünü kargoya vermekte aciz ve iade politikaları rezil. Mağazadan aldığım RAM’i kutusuz verdiler, ben de peçeteye sarıp eve götürmek zorunda kalmıştım.

Amazon üzerinden satın al; İtopya hâlâ bir ürünü kargoya vermekte aciz ve iade politikaları rezil. Mağazadan aldığım RAM’i kutusuz verdiler, ben de peçeteye sarıp eve götürmek zorunda kalmıştım.
Tamamdır hocam teşekkür ederim :D

itopyanındamı 30 gün yani? (biraz mallıgıma verin)
Amazon 30 gün iade hakkı veriyor bunu önce tamamen anlayın satan ve gönderen başka mağaza ise 14 gün iade süreci var satan yada gönderen amazonsa 30 gün

yok daha neler :)

Onu bende vatanda yaşıyordum kioxia G3 plus M2 SSD yi öylece elime vermeye kalktılar dedim orada dur kutusuz satiliyor diyor dedim jelatin bir şey demi yok yok dediler almadım işlemci aldım arkadaşıma 7600x ya jelatin koruyucu plastik de mi.olmaz ellerinde ne ahlaksızlar yav elimize verdiler işlemciyi öyle götürdük

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,308
Üyeler
183,411
Son üye
Erevgn
Geri