🔥İndirim Apple TV 4K 64GB 5499₺!

Next Smart 4k (1700₺) alınmışken bu gereksiz. Apple dizilerini farklı uygulamalar üzerinden de izleyebiliyoruz. Android'in avantajları devasa ve ucuz.
Söylediğiniz gibi Next Start Pro 4K modeli 1500 lira civarında bir box'dan beklenen hemen her şeyi karşılıyor. Hem lisanslı, hem grafik işlemcisi kendisinin iki üç katı cihazlar ile eşdeğer veya daha iyi, hem de tüm uygulamaları sorunsuz şekilde çalıştırıyor.

Bende de android tv var. Kasmasından tükenmiştim apple a geçtim. Yep yeni tv almış kadar farketti. Kararsız olanlar hiç düşünmesin derim

Next ile arada kalan varsa söyliyim. Tek farkı arayüzde uygulama seçerken 30-40 fps gibi bişi ve hafif droplu. Ama youutube falan video izlerken görüntüler akıcı. Lüks işine kayıyo apple, çünkü next'in 4 katı falan. yaşlı insanların telefonu gibi bi kasma yok. sinirden dokunamıyorum o telefonlara kırıp atasım geliyo valla.

Ya arkadaşlar 3 sayfa yazı yazmışsınız iyi güzel hoş da ben kararsız kalanlara çok kısa ve öz şekilde anlatacağım:

50.000 liralık televizyonu olanlar bunu alsın, 10.000 liralık televizyonu olanlar da Next falan alsın işte :D

Ya arkadaşlar 3 sayfa yazı yazmışsınız iyi güzel hoş da ben kararsız kalanlara çok kısa ve öz şekilde anlatacağım:

50.000 liralık televizyonu olanlar bunu alsın, 10.000 liralık televizyonu olanlar da Next falan alsın işte :D
50 bin tl televizyonu olanın harici cihaza ihtiyacı olmaz sanki.

Benim evimde çanak yok İP Tv olayını nasıl çözeriz Normal kanalları bu cihaza nasıl yüklerim
Iptv uygulamasına satın aldığınız ip bilgilerini giriyorsunuz ve ulusal kanal bein vs her şey oluyor içinde.

1757005913078.webp

@Perfectshot06 teşekkürler, dayanamadım bir tane de monitörün yanına koymalık aldım. Modemle odam arasında 3m falan var umarım bu sefer sorun yaşamam.

Dip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.
5500 mü:peeposad:

Bizim babalara duyduğumuz hürmet

Dip fiyat.
Android TV Box'ların kasmasindan ve vizyondan yeni çıkmış filmleri dublajlı ve 4k formatta 29₺'ye kiralayıp izlemek isteyenler için mükemmel alet.
Ek olarak Hindistan üzerinden Apple TV orijinal dizileri de izleniyor.
Herhangi bir kasma donma yok.
2 aydır kullanıyorum öneririm.
55QNED816RE var bunun işletim sistemi mi apple TV mi

Alıntıyı görüntüle

@Perfectshot06 teşekkürler, dayanamadım bir tane de monitörün yanına koymalık aldım. Modemle odam arasında 3m falan var umarım bu sefer sorun yaşamam.
Hayırlı olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

55QNED816RE var bunun işletim sistemi mi apple TV mi
Lg web os güzel diyorlar ama hiç kullanmadım. Onun hakkında pek yorumum yok hocam.

Geri