Valorant beceremiyorum

Mahmut Yılmaz

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
9,678
ne yaparsam yapıyım olmuyor 2500 saat cs var valorantı beceremiyorum adam görmeden ölüyorum görünce de kafa atmazsam indiremiyorum
böyle oyuna başlarım şimdi. her yerden tuzaklar kurbağalar üstüme üstüme geliyor

ne yaparsam yapıyım olmuyor 2500 saat cs var valorantı beceremiyorum adam görmeden ölüyorum görünce de kafa atmazsam indiremiyorum
böyle oyuna başlarım şimdi. her yerden tuzaklar kurbağalar üstüme üstüme geliyor
oyunu bırakmakta bi çözüm

bende beceremiyom bosverin hocam arada kız arkadasımla giriytorum o tasıyo beni cok gereksiz oyun bence

2500 saat CS oynadım diyorsun Valorant nasıl beceremiyorsun? Yetenekleri daha fazla kullanmaya çalış.

harika bir haber çok kötü bir oyun zaten cs de sıktıysa başka tadları dene BF , cod , delta force gibi.

2500 saat CS oynadım diyorsun Valorant nasıl beceremiyorsun? Yetenekleri daha fazla kullanmaya çalış.
ya gördüğümü indiriyorum da görmeden ölüyorum zaten bide spray asla atılmıyor rankım derecesiz herkes tek atıyor
bende beceremiyom bosverin hocam arada kız arkadasımla giriytorum o tasıyo beni cok gereksiz oyun bence
bende arkadaşlarla 5 kişi oynuyoruz yoksa pcde barındırmam bile bu oyunu silahlar bile oyuncak gibi nereye sıktığı belli değil kimin şansı yaver giderse o vuruyor

cs2 ve valorant çöküşün eşiğinde sıvadıkça sıvadılar 2 oyunda rezalet oldu.

harika bir haber çok kötü bir oyun zaten cs de sıktıysa başka tadları dene BF , cod , delta force gibi.
delta force sarıyor ama oyunu domine edenler oluyor ayar oluyorum.

delta force sarıyor ama oyunu domine edenler oluyor ayar oluyorum.
ölme süresi çok kısa smg ile uzaktaki bir insanı 0.5 saniyede öldürebiliyorsun en çok kıl olduğum nokta bu tepki veremiyorsun kesinlikle.

Valonun mekanigiyle alakali. Cs de spray atabilirsin ama valo da oyle bir durum yok 3-4. mermiden sonra falan rastgele gittigi icin mecbur hs atman gerek

Geri